Spotřebováno: Prosinec 2021

 Sice už máme nový rok, je ale potřeba ukončit poslední měsíc v roce 2021. Mám tu poslední spotřebováno loňského roku. Žádná hitparáda to sice nebyla, ale propadák taky ne. Hranici 10 produktů jsem pěkně splnila, za což jsem ráda. Mám tu nějaké produkty i z dekorativky. Hlavně dvě rtěnky, které jsem vyřadila, protože už jsou vyschlé a takřka vůbec jsem po nich nesahala. No a taky jeden lesk na rty, který jsem zkoušela tak třikrát, ale kvůli jeho pálivosti ho prostě dál používat nebudu.


Mám tu celkem 11 kosmetických kousků + jeden doplněk stravy. Celkově za tento rok i s prosincem jsem spotřebovala 155 kusů kosmetiky a díky tomuto číslu, jsem spotřebovala polovinu svých zásob. Jsem z toho čísla načisto překvapena, ale zároveň i ráda, protože ztenčit zásoby jsem přesně chtěla a potřebovala :D 



1. Pudr Flormar odst. 020 Soft Beige - pudr se ke mně dostal úplnou náhodou, ale jsem za tu náhodu strašně vděčná. Nejlepší pudr jaký jsem kdy měla. Vydržel strašně dlouho a na pleti byl hrozně příjemný. Navíc držák! (recenze)

2. Lesk na rty Essence What the fake! - tak tohle byla jedna velká katastrofa. Tohle hodnotím jako nejhorší produkt roku 2021. Strašně, ale strašně pálil na rtech a nedalo se to vydržet. Bohužel takřka nepoužitý letí do koše. (recenze)

3. a 4. Dlouhotrvající rtěnky Dermacol 16 h lip colour odst. 08 a 21 - rtěnky jsem ze začátku milovala, ale bohužel trpím na velmi suché rty a těm tyto rtěnky prostě nesluší. Navíc už jsem je měla několik let a byly vysušené.

5. Tekutý korektor S.he odst. 01 - měla jsem ho už po několikáté a je to takový průměr. Stojí tuším do stovky a službu udělá. Nevydrží tedy několik hodin a krytí taky není bůh ví co, ale mně vyhovoval. (recenze)


6. Pleťový olej s retinolem Renovality - tohle už je moje několikáté balení. Používám ho víc jak rok v kuse a moc jsem si jej zamilovala. Hlavně pro jeho benefity. (recenze)

7. a 8. Květové vody heřmánek a růže - vody se liší jen vůní, jinak obě udělají skvělou službičku. Skvělé na dočištění, osvěžení nebo zábaly. (recenze)


9. Extra jemný šampon Manufaktura mrtvé moře - super šampon, který vlasy nezatěžoval a byl k nim šetrný. Pěkně voněl, vlasy nemastil a nedráždil vlasovou pokožku. (recenze)

10. Doplněk stravy Renovality Ženská pohoda - tenhle doplněk stravy tu vidíte poměrně často. Dobře po něm spím a není návykový, navíc je přírodní. (recenze)

11. Deodorant Biorythme V lese najde se - nádherná vůně po jehličí. Deodorant skvěle funguje, ale já ty tuhý moc nemusím. To je jediný jeho mínus, navíc špinil oblečení zevnitř. (recenze)

12. Bomba do koupele Pure Harmony levandule - šumivka byla lehce cítit po levanduli, nicméně opravdu jen lehce. I když mám značku ráda, tohle bych si znovu nekoupila. (recenze)

Kolik produktů jste za rok 2021 spotřebovali Vy?

Mějte se krásně!
Petra

8 komentářů:

  1. Já to přesně spočítané nemám, ale myslím, že jsem to dotáhla tak na stovku (ale já v tom mám i mýdla a odličovací tampony). Ale já používám hodně málo dekorativku (tuším, že za loňský rok jsem nedopotřebovala ani jednu rtěnku, a pudr třeba nepoužívám vůbec).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku jako takovou spotřebovanou používáním jsem taky neměla ani jednu, ale nějaké rtěnky a pudry tu byly.

      Vymazat
  2. Tý jo tak to bych ani nespočítala, kolik jsme vyhodila prázdných obalů. Největší spotřebu mám sprcháčů a pak šamponů. Letos se chci také zaměřit více na doplňky stravy, tak toho bude kromě kosmetiky ještě víc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejvíce sprcháčů a asi tělové kosmetiky :)

      Vymazat
  3. Hezký, za prosinec jsi toho měla hodně! Akorát se chci po nějakém přírodním deodorantu poohlédnout..

    OdpovědětVymazat
  4. Ty rtěnky od Dermacolu musím konečně vyzkoušet! Chystám se na ně už tak rok. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou ksvělé, pokud nemáš suché a popraskané rty :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS