AROME || Prosincové testování s Rituals

 V prosinci mi přišly od holek z Arome dva balíčky. První mi přišel začátkem prosince a našla jsem v něm dárkovou sadu kosmetiky Rituals, řadu The Ritual of Karma. Ke konci prosince mi pak dorazil druhý balíček, ve kterém byla sada značky Nivea, ale o tom bude článek zase jindy.
Balíček od Rituals mi udělal obrovskou radost, protože tuhle kosmetiku jsem si zamilovala a z každého produkty, který se mi dostane do ruky, jsem nadšena. 

Dárkové sady/kazety jsou něco, co dostávám ráda. Není to vyloženě něco, z čeho bych si sedla na zadek, ale určitě jimi nic nezkazíte. Pokud je to ještě navíc oblíbená značka kosmetiky, je to naprosto ideální dárek. Tahle sada od Rituals obsahuje cestovní velikosti produktů a v balení najdete sprchovou pěnu, tělový peeling, tělový krém a tělový olej. Jedná se o vůni lotosu a bílého čaje.


Nějvětší radost jsem měla ze sprchové pěny. To bylo něco, na co jsem četla už hodně pozitivních recenzí, avšak sama jsem žádnou ještě nezkusila. Sprchová pěna funguje jako pěna na holení. Kdy nejprve je jako gel a po styku s pokožkou vytvoří bohatou pěnu. Je tak neskutečně heboučká a na těle velmi příjemná. Nechci, aby někdy došla :D 

Tělový peeling už jsem z této řady měla, ale už mi došel, tak jsem ráda, že jej mám znovu. Textura je jako zubní pasta, která navíc obsahuje zrníčka. Jedná se o středně hrubý peeling, který pokožku těla dokonale zbaví šupinek a nevysušuje.

Tělový krém má hutnou texturu, ale dobře se roztírá. Byla jsem velmi překvapena, jak rychle se do pokožky těla vsakuje. Nemusíte se tedy bát žádného mastného filmu. Navíc dlouhodobě hydratuje.

Na třpytivý tělový olej jsem se těšila nejméně, protože třpytky. Jak je u mě známo, třpytky moc v lásce nemám, natož když bych se měla ještě třpytit já. Nicméně jsem se rozhodla jej přesto vyzkoušet. Po namazání se člověk netřpytí tolik a myslím, že v létě by to na opálené pokožce bylo dokonalé. Olej není nijak extra mastný, takže se nemusíte bát mastnosty. Vzhledem ale k jeho množství byl rychle pryč.


Co se týče vůně této řady, těžko ji porovnávat s ostatními, protože všechny jsem ještě nezkoušela. Každopádně věřím, že všechny řady voní dokonale, stejně jako tato. Miluju, jak dlouho mi pokožka těla voní, to je něco neskutečného. Už teď vím, že kosmetikou Rituals příští rok někoho obdaruji.

Zkoušeli jste něco od Rituals?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi

6 komentářů:

  1. Já bych prosila o ten článek s balíčkem od Nivei :) to je něco, co moje pleť zoufale potřebuje a bez jejich krému a tělového mléka už si to vůbec neumím představit, takže jsem zvědavá na recenzi něčeho nového. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek určitě bude, jen produkty musím dostatečně otestovat :)

      Vymazat
  2. Oni mají vždy tak nádherné balení! :) Rituals je moc příjemná kosmetika a zas od nich budu muset něco otestovat. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda mají, už jen na ten obal se vydržím dívat jakou dobu :D

      Vymazat
  3. Rituals má opravdu povedené kousky. Hlavně ty tělové pěny a pak i svíčky :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS