FLORMAR || Baked Powder terracotta č. 020 Soft Beige

 Když jsem se začínala líčit myslela jsem si, že budu pořád používám jeden pudr a jednu řasenku. Nikdy by mě ale nenapadlo, že se kosmetika stane mým koníčkem a firmy mi budou posílat produkty na testování. A co vůbec už jsem nečekala, že mi instagram a kosmetika přinese do života mnoho nových lidí, se kterými jsem se (zatím) nikdy neviděla, ale moc ráda si s nimi napíšu a občas si něco pošleme. Jeden kosmetický produkt mi poslala i Andrejka, která se mimo kosmetiku věnuje i výrobě svíček, naušnic nebo náhrdelníků (o tom ale zase jindy).


Andrejka mi poslala zapečený pudr terracotta od značky Flormar odst. 020 Soft Beige. Značku Flormar znám dlouho, ale hlavně díky rtěnkám, o jejich pudrech jsem neslyšela. Nicméně když si nějaký pudr pořizuji, volím ten nejsvětlejší odstín, protože jsem bledule, hlavně tedy v zimě. Pudr mi doma ležel nějakou dobu, než jsem spotřebovala ten, co jsem zrovna používala. Nemám ráda, když mám načatých vícero produktů. 
Pudr jsem začala používat někdy v zimě a ze začátku jsem s ním trochu bojovala. Vzhledem k tomu, že se nejedná o nejsvětlejší odstín, museli jsme si na sebe zvyknout. Když jsem to přehnala, byla jsem kolikrát oranžová jako dýně :D Nicméně jakmile jsem to vychytala, dodal mi krásnou barvičku a já už nebyla tak vybledlá. V létě mi potom díky opálení sedl dokonale a já si jej zamilovala.

Používala jsem ho zhruba rok, než jsem jej plně vypotřebovala. Jsem z něj nadšena a stal se mým nejoblíbenějším pudrem. Vůbec nepráší, dobře se nanáší a dá se vrstvit. Pleť zafixuje, zmatní a udělá sametový finiš. Na víčku má malé zrcátko které já nevyužívám, protože je na mě až moc malé :D Oceňuji i obal, který stále drží a nikde se nic neulomilo. Rozhodně si jej pořídím znovu. Dívala jsem se i na internetu a dělají ho i ve třpytivé verzi, ta ale není nic pro mě.

Pudr Flormar koupíte v drogerii Teta za 269,- Kč

Jaký pudr je Váš oblíbený?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

8 komentářů:

  1. Pudr - jeden z produktů, který nepoužívám :D. Ale ráda jsem si rozšířila obzory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je dříve taky nepoužívala, ale je to skvělý pomocník na sjednocení pleti, dodání barvy a hlavně když je mastnější krém, tak se aspoň nelesknu :)

      Vymazat
  2. Ahoj, taky poslední rok pudr nepoužívám, ale na Florman jsem právě slyšela chválu i na konturovací pudr. ☺
    Krásný víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Na tento pudr jsi mě nalákala :) Já dlouhodobě používám pudr od Catrice, jsem s ním spokojená, ale poslední dobou váhám, jestli bych nepotřebovala nějaký jiný :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď nepoužívám vůbec make-up, takže ani pudr. Dřív jsme ale používala jen ty lisované transparentní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si to bez pudru neumím představit. Ale v létě se bez něj klidně obejdu :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS