DIARY || Co jsem dostala na Vánoce 2021?

 Hned na úvod chci říct, že tenhle článek nepíšu proto, že bych se chtěla chlubit. Jen bych Vám ráda ukázala, co jsem dostala a zároveň Vás chci poprosit, abyste mi do komentářů také napsali, jaké dárky jste dostali. Případně přihodili odkaz na článek na blogu :) Já mám tento typ článku velmi ráda a neberu to jako nějaké chlubení nebo tak něco. 

Když jsem se dívala na článek z loňského roku, oproti těmto Vánocům ty minulé byly "chudší". Neznamená to, že bych z dárků neměla radost nebo nedostala vše co jsem chtěla, ale tentokrát to byly opravdu bohaté Vánoce. Nutno říct, že se všichni trefili do mého vkusu a pod stromečkem jsem nenašla nic, z čeho bych byla zklamaná nebo bych nevyužila.


Jako první tu mám dárky od přítele. Nechápu jak to ten kluk dělá, nejspíš už mě za ty roky zná, ale vždycky se mi trefí do vkusu. Dostala jsem od něj dřevěný budík značky Karlsson. Ten jsem si tedy vůbec nepřála a neumím jej ani nastavit, ale je tak roztomilý, že jsem si ho hned zamilovala :D Dále jsem dostala dřevěné hodiny. Tohle je spíše dárek pro nás oba, protože jsou do domečku, ale asi už jsem fakt stará, když se raduji z hodin :D Dále tu mám parfém od Guerlain - Aqua Allegoria Herba Fresca. Tohle pro mě bylo velké překvapení, protože o této značce jsem nikdy nemluvila a nečekala jsem, že bych ji někdy mohla dostat. Dále jsem dostala dřevěnou figurku těhotné ženy, kdy do dírky v bříšku se lepí ultrazvuk. Vůbec netuším, co tím chtěl Ježíšek říci, protože těhotná nejsem :D Dále tu mám sadu třech svíček WoodWick a všechny voní dokonale. Schovávám do domečku. Stříbrné prstýnky od značky Niika jsem si moc přála a stejně tak trekové hole. Značka mi byla jedno, a tak jsem nakonec dostala od značky Leki.

Ještě před Vánocemi jsem dostala jednu várku dárků, které máme ale společné. Jedná se o dřevěné výrobky do domácnosti. Až se budeme stěhovat, určitě Vám je ukážu. Přítel mě neskutečně překvapil a dojal, protože takové dárky jsem opravdu nečekala.



Od rodičů jsem dostala Rychlou kuchařku od Ivky Jindřichové Cat&Cook. Od ní už mám všechny kuchařky. Dále knihu Měsíční údolí od Melanie Gideon. Tradičně diář Doller, tentokrát s vodorovným rozvržením. Bambusový hřeben na vlasy, naprosto božský korálek z Pandory - ve tvaru listu. Parfém od Boucheron vůni Quatre, tu jsem si moc přála! Poté ponožky ve zmrzlině, hrnek s květinami, aromalampu od Yankee Candle. Tuhle aromalampu naprosto doporučuji. Velmi vkusná a praktická! Termotašku s krabičkami, která je nejen vkusná, ale i praktická. Co se týče oblečení tu tak mám mikinu Bude prdel od holek 3v1, kraťasy na spaní a melounové ponožky od Dedoles, sportovní tílko Crivit a Reebok a blůzku Vero Moda. 


Od sestry a jejího přítele jsem dostala pilník a krém na ruce od značky Kosmetika Moje - vůně orchidej a magnolie. Dále parfém značky Chloé vůni Nomade. Tahle vůně je splněný sen, strašně jsem si ji přála, ale nečekala jsem, že ji dostanu. Dále pak kosmetickou sadu s vůní růže. Sada obsahuje sprchový gel, šampon, sůl do koupele a tuhé mýdlo.


No a jako poslední tu mám dárky od babičky. Dostala jsem silikonový váleček a silikonovou podložku. Dále potom mix šesti knih, parfém Colabo - vůni oriental, dvoje tričkové šaty, legíny Nike, tričko Adidas a tílko Nike. Tady jsem si všechny dárky vybrala sama. Nicméně radost jsem z nich měla jako bych o nich ani nevěděla :D 

Letos byl u nás Ježíšek opravdu bohatý ať už co se týče dárků, které jsem dostala, tak i těch které jsme s přítelem darovali. Všichni byli naprosto nadšení a já jsem neskutečně ráda, že jsme se trefili do vkusu. Občas to totiž není vůbec jednoduchý něco vymyslet.

Co jste dostali od Ježíška Vy? :)

Mějte se krásně!
Petra

12 komentářů:

  1. Dostala jsi nádherné dárečky! Kosmetika a knížky potěší vždy a sama jsem za ně pod stromečkem byla ráda! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky. I mně pod stromečkem potěšily knížky a ponožky s vánočním motivem, dále jsem dostala oblečení a parfém.

    OdpovědětVymazat
  3. Petro, opravdu bohatý Ježíšek a krásné dárky. S holemi myslím budeš spokojená - Leki je fajn značka. Já na trekové hole nedám dopustit, skoro na všechny výletý chodím s nimi.
    Můj článek s dárky jsi myslím četla, ale chtěla jsi odkaz, tak přidávám :) - https://veverkoviny.blogspot.com/2021/12/povanocni-ohlednuti.html

    OdpovědětVymazat
  4. Panejo, tys teda musela být hodná :-D Samé krásné dary a ta postavička těhotné ženy, to je bomba a určitě tím přítel chtěl říct, že by bral miminko♥ Tohle kdyby mi dal můj přítel, tak budu skákat dvě stě metrů do stropu :-D Svíčky s dřevěným knotem jsou nejlepší, sama jsem dostala a miluji to ♥ Musím říct, že já jsem letos byla z Vánoc mile překvapená taky :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to on už by chtěl, oba chom chtěli, ale čekáme na dostavění domečku :D

      Vymazat
  5. Dostala jsi moc hezké dárečky :) Ta těhotná žena je určitě nějaké znamení ;) :) Já jsem se o dárcích rozepsala zde: https://ranc-u-breyeru.blogspot.com/2022/01/narozeniny-vanoce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No asi něco naznačit chtěl, ale oba víme, že miminko bude až po stavbě :)

      Vymazat
  6. Jéé ty růžový ponožky ve tvaru zmrzliny jsem dávala já sestřence :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS