BIORYTHME || Přírodní tuhý deodorant

 Deodoranty jsou nedílnou součástí každého z nás. Ano, jsou tu tací, kteří tento kousek kosmetiky doma nemají nebo ho ani neznají a tudíž nepoužívají. Takové lidi poznáte lehce, avšak ne úplně s radostí. Momentálně máme na výběr nespočet druhů ať už co se týče způsobu aplikace, značek nebo vůně. Nyní už máme na trhu i čistě přírodní deodoranty, které ne vždycky úplně fungují. Ovšem na jeden takový se dnes podíváme.

Odjakživa upřednostňuji voňavé deoranty ve spreji. Nebo prostě takové, se kterými se nemusím dotýkat pokožky těla. Ať už samotným aplikátorem nebo ručně, přijde mi to dosti nehygienické a odporné, navíc máte veškeré oblečení zapatlané. A co si budeme, používat ten stejný aplikátor na upocené místo, když jej potřebujete aplikovat znovu, není bůh ví co. Pár kuličkových či tuhých deoroantů už jsem vyzkoušela. Ovšem vždycky jsem skončila opět u těch ve spreji. Naštěstí už jsem našla takový, který mi plně vyhovuje a kupuji si jej opakovaně - jedná se o Fresh Deodorant ve spreji od Sebamed. Bohužel si ale občas nemohu pomoct a ráda zkusím nové věci. No a dnes tu pro Vás mám recenzi na asi neznámější přírodní deodorant. 


Vzala jsem si na vyzkoušení velké balení (30 g) vůně V lese najde(š) se a byla to skvělá volba. Naprosto dokonalá vůně jehličí a lesu, originální. Je 100 % přírodní a má velmi praktický plastový vysouvací obal pro jednoduchou aplikaci. Je ale potřeba jej neprve trochu rozehřát, protože i při pokojové teplotě je pořád lehce tuhý. Dělám to tak, že si jej vložím do podpaží a jdu si třeba čistit zuby. Mezi tím teplo těla rozpustí deodorant a vy pak jen několika tahy dokončíte aplikaci. Skvělé naprosto je, že deodorant opravdu funguje. Používala jsem jej hlavně v teplých měsících a opravdu jsem nešla cítit, sama jsem byla velmi překvapena. Navíc opravdu dlouho vydržel, několik měsíců určitě. 

Bohužel má pro mě i mínusy. Jak už jsem řekla, nemám tuhé deodoranty ráda právě kvůli aplikaci při styku s pokožkou a dále pak, že se patlají a dělají fleky na oblečení. Vždy když jsem měla upnuté tričko nebo rolák, zevnitř bylo tričko strašně zapatlané od deodorantu. Přišlo mi to ještě víc nehygienické než samotná aplikace. Tohle je opravdu jediné mínus, které jsem na deodorantu našla. Pořídila bych si ho klidně znovu, protože fakt fungoval, ovšem to zapatlané tričko, to mi teda vadilo.. 

Jaké deodoranty používáte Vy? Máte zkušenosti s přírodními deodoranty?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

8 komentářů:

  1. Tyto deodoranty od Biorythme mě moc nezaujaly. Je možné, že jsem měla špatnou šarži, ale pro mě byl hrozně tvrdý. Nicméně vím, že nádherně voní a jsou přírodní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřeba ho nechat v podpaží rozehřát, jinak byl taky tvrdý.

      Vymazat
  2. Já používám kuličkou Niveu a nemám s ní problém (rozhodně nemám antiperspirant na oblečení). Na tomto připravku by mne odrazovala nutnost ho rozehřívat. Ráno chci vzít, použít a jít... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně, akorát s tím rozdílem, že já jsem věrná Sebamed ve spreji.

      Vymazat
  3. Přírodních deodorantů jsem už vyzkoušela mraky. Nejlepší je od Biorytmus. Stojí sice pětistovku, ale nemají konkurenci. Od BIorythme jsme měla balzámy na rty a ty jsou skvělé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu tovji značku asi neznám, nebo si ji nějak nemůžu vybavit :)

      Vymazat
  4. Já naopak tuhé deodoranty preferuji, přijde mi, že mají nejlepší účinnost. :) Vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhé deodoranty já používám nejčastěji, podle mě velice dobře účinkují.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS