Spotřebováno: Listopad 2022

S poměrně velkým zpožděním Vám přináším listopadové spotřebováno, které bylo velmi bohaté. Udělalo mi to velkou radost, protože jsem se opět podívala na dno produktům, které jsem měla otevřené pěkně dlouho. Mám tu od všeho něco, ovšem největší zastoupení má tentokrát pleťovka, která mi udělala radost největší, protože v zásobách mám ple´tové kosmetiky poměrně dost. 
 

Celkem tu tedy mám produktů, dva doplňky stravy a dva vzorečky. Jsem ráda, že jsem spotřebovala konečně nějakou vlasovku, a tak zamávala se zásoby. Bohužel tělová péče byla tentokrát docela propadák. Velký propadák bude také prosincové spotřebováno, kde se mi nedařilo spotřebovat takřka nic. Ale o tom zase příště.

1. Sprchový gel Treaclemoon papája - tohle byla limitka před x lety. Takře si dovedete představit, jak dlouho jsem ho měla doma. Každopádně tahle značka umí sprcháče, které naprosto božsky voní, nevysušují a člověka nezrujnují. (recenze)

2. Šampon Rituals Ritual of Jing - nádherně voněl, nevysušoval, vlasy se po něm nemastily a byla tak dlouho provoněné, boží. (recenze)

3. Kondicionér Rituals Ritual of Jing - stejně jako šampon byl moc fajn, vlasy se po něm necuchaly, byly krásně hebké, lesklé. (recenze)

4. Šampon na vlasy Balea orchidej - mně vlasovka od Balea neskutečně sedí a ráda ji používám. Navíc božsky voní a stojí pár kaček. Vlasy nemastí, nevysušuje. (recenze)

5. Krém na rozpraskané paty Astrid PEO - hutný krém bez parfemace. Nezanechával mastný film, nohy dobře hydratoval, vyživil. (recenze)

6. Přírodní deodorant Jsem domácí citrus - tohle jsem pořídila na malých trzích a byla jsem moc spoko. Unisex vůně, fungoval, nedělal fleky na oblečení. (recenze)

7. Hyaluronové sérum s vit. C a B3 Renovality - jejich séra miluji. Tohle voní po citronové trávě a je skvělá vzpruha po ránu. Nedrolí se, hydratuje, nelepí. (recenze)

8. Pleťový krém Astrid Sun Eco care OF 30 - skvělý pleťový krém na léto. Moje první zkušenost s SPF a byla jsem s ním moc spoko. Krásně voní, nelepí, nedělá mapy, rychle se vsakuje a skvěle chrání. (recenze)

9. Pleťové sérum Soaphoria Overnight sérum - olejové noční sérum, které velmi božsky vonělo. Nezanechává mastný film, sjednocuje tón pleti, regeneruje a nechává pleť hladkou. (recenze)

10. Pleťové sérum Soaphoria Rebalance sérum - pro mastnou a smíšenou pleť, reguluje tvorbu možního mazu, gelová textura, nelepí, hydratuje, zlepšuje celkový vzhled pleti. (recenze)

11. Želé zubní pasta Lush Soother - moc jsem si tuhle pastu oblíbila. Hodně pěnila, měla velmi originální vůni po hřebíčku, skořici a zuby dobře vyčistila a zanechala svěží dech. (recenze)

12. Odlakovač Bevola - tohle je taková klasika za pár kaček z Kauflandu. Má praktickou pumpičku na tamponek a docela dobře odlakuje.

13. Base coat Londontown - cenově je trochu dražší, ale rok vám s klidem vydrží, navíc nehty po něm nežloutnou, nelámou se, netřepí. (recenze)

14. Korektor S.he odst. 001 - tenhle korektor už ode mě taky znáte, kupuji opakovaně, stojí do stovky a má střední krytí. Nevydrží celý den, mně ale stačí. (recenze)

15. Doplněk stravy Renovality RenoProbio Maximal - konečně něco, po čem jsem chodila normálně na záchoda. Žádné nafouklé břicho, žádné křeče. (recenze)

16. Doplněk stravy Renovality Ženská pohoda - tohle už ode mě znáte. Pokud máte problém se spánkem, tyhle pilulky jsou právě pro vás, dokonale fungují a jsou 100 % přírodní. (recenze)

17. Opalovací krém Anela SPF 15 (vzoreček) - tohle bylo něco tak strašně mastného, že si nedovedu představit jej v létě používat. Vůbec se nechtěl vsáknout a měla jsem všechno mastné. 

18. Pleťový kadidlový olej Luban (vzoreček) - zajímavá specifická vůně, olej nezanechával mastný film, dobře vyživil, hydratoval. 

10 komentářů:

  1. Ženskou pohodu si koupila mamka loni a byla taky spokojená. 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je fajn spotřeba, z pleťovky mám také vždy radost :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já snad dám těm Renovality doplňkům šanci :-D poslední dobou mě zdraví a spánek dost zlobí.

    OdpovědětVymazat
  4. Dost pěkná spotřeba. A přiznávám, že tam není nic, co bych měla sama vyzkoušeného.

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy na produkty, spoustu z nich neznám a ráda zkusím něco nového. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS