KNEIPP || Olej do koupele Goodbye Stress

 Kneipp patří mezi mé oblíbené značky kosmetiky. Zamilovala jsem si ji právě díky produktům do koupele, které mají vždy naprosto dokonalou vůni. Nicméně oblíbila jsem si i jejich tělovou a pleťovou kosmetiku. K produktům se opakovaně vracím, protože žádný z nich Vás prostě neomrzí. Co ale používám od Kneipp úplně nejraději, jsou jejich oleje do koupele. V minulosti už jsem jich pár měla a dnes bych Vám ráda představila ten z řady Goodbye Stress, o které už jste u mě mohli slyšet. 

Goodbye Stress má úžasnou vůni po mátě a rozmarýnu, která si podmaní vaší mysl a Vy zapomente na všechen stres a věci okolo. Vůně je opravdu příjemná, intenzivní a nemusíte se bát, že by se časem očuchala. Tahle vůně prostě neomrzí! Jeho intenzivní tyrkysová barva má zklidňující účinek, rozmarýn zmírňuje bolest kloubů a svalů, pomáhá při únavě a vyčerpání. Máta zmírňuje bolesti hlavy a zlepšuje koncentraci. 


Stačí ho opravdu malé množství, dokonale provoní koupelnu a zrelaxuje Vás. Na koupel s olejíčky Kneipp se vždycky těším, protože se pěkně uklidním a odpočinu.Olej vůbec nemastí, takže Vaše vlasy i vana budou po koupeli čisté. Neobsahuje parafíny, silikony, minerální oleje, mikroplasty nebo konzervanty. Jedná se o veganský produkt netestovaný na zvířatech. 

Zkoušeli jste olejíčky do koupele od Kneipp?

Mějte se krásně!
Petra

12 komentářů:

  1. Jeden olejíček od Kneipp jsem měla, nějaký na nachlazení a byl super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že už jsem k jinému článku psala, že se téměř výhradně sprchuju, takže s těmito produkty nemám žádnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, vzhledem k tomu, že vanu si u nás dávám jen já a zbytek se pak sprchuje olejíčky nepoužívám. Nerada bych zapříčinila někomu úraz, nejspíš bych si na tom rozbila kokos hnedka já :-D Ale miluju jejich soli do koupele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soli mají taky super a nemusíš se bát, zase taková klouzačka to po oleji není :)

      Vymazat
  4. Já sama jsem nezkoušela, ale kupovala jsem kamarádce nějakou sadu a ta si ji moc pochvalovala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tento koupelový olej jsem měla a mám další, tak moc mi vyhovoval ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, je naprosto božský, hlavně ta vůně :)

      Vymazat
  6. Je super, že není extra mastný jak píšeš. Bohužel mám s podobnými produkty opačnou zkušenost, takže díky za tohle doporučení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý, po pracovním dni, naprosto ideální :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS