ASTRID || Krásné nohy s krémy z řady PEO

 Léto už je v plném proudu a člověk raději sáhne po sandálkách, žabkách či slušivých pantoflích. Značka Astrid přináší řadu PEO, která se postará o Vaše chodidla, která tak budete moct ukázat na obdiv. Myslím si, že stejně jako u rukou, tak i chodidla dokáží o člověku hodně vypovědět. Já sama si potrpím na upravené nehty, obroušené paty, a proto jednou měsíčně docházím na pedikúru. Před létem chci ale svým nohám dopřát extra péči a s tím mi pomáhá právě značka Astrid a jejich řada PEO, která má v nabídce tři krémy na nohy, o kterých bude dnešní článek, a tři spreje.

Pravidelná hygiena a dobře padnoucí boty jsou základ. Je potřeba, aby Vám boty dobře seděly a byly pohodlné, díky tomu předejdete puchýřům a otlačeninám. Dále je potřeba vybrat kvalitní ponožky, nejlépe z bavlny nebo bambusu. Stejně tak je důležitá každodenní hygiena a následné vysušení mezi prsty, aby se předešlo vzniku plísním. V nabídce najdete krém na zrohovatělou kůži, na rozpraskané paty a na ztvrdlou kůži.

Krém na zrohovatělou kůži obsahuje 20 % urey, která napomáhá hydrataci a viditelně zlepšuje vzhled kůže. Už po třech dnech se můžete těšit na viditelné zlepšení. Nohy zbavuje ztvrdlé kůže, mozolů a zanechává je provoněné, hydratované, měkkoučké a heboučké. 

Krém na rozpraskané paty pokožku nohou chrání před dehydratací a redukuje vznik nových prasklin. Na lepší vzhled vašich pat se můžete těšit už za pět dní! Tento jako jediný je bez parfemace a velmi snadno se vstřebává.

Krém na ztvrdlou kůži obsahuje levandulový olej a lanolin, který napomáhá změkčit pokožku. Hydratuje, vyživuje a navracuje pokožce pružnost. Navíc jsou nožky krásně levandulově voňavé a nemusíte se bát mastného filmu.

Každý krém má svoji specifickou vůni a všechny mají hutnější konzistenci. Všechny jsou dermatologicky testované a neobsahují parabeny. Každý krém je na jiný druh problému, takže je jen na Vás, který z nich si vyberete :) Můžete se těšit ještě na jeden článek s péčí o nohy, tentokrát o sprejích ze stejné řady. 

Jak o své nohy pečujete Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji firmě Astrid za produkty poskytnuté k recenzi

8 komentářů:

  1. V létě mažu chodidla pravidelněji, ale je to tím, že pořád někde běhám v pantoflíčkách apod. Věřím, že tyto produkty jsou dobré. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou super a výsledky jsou vidět takřka po prvním použití :)

      Vymazat
  2. Takové krémy bych potřebovala, mrknu po nich :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super, příští rok si je určitě pořídím znovu :)

      Vymazat
  3. Já si nohy mažu denně, ale přiznám se, že používám krém na ruce ;-). Asi bych se měla polepšit a sáhnout po něčem speciálním. Jsem zvědavá i na článek o deo sprejích, ty používám taky skoro denně (pokud nejdu zrovna naboso) a myslím, že od Astridu jsem ještě žádný neměla (používám většinou Baleu).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dříve mazala tělovým mlékem, ale tyhle krémy se fakt povedly :)
      A článek o sprejích vyšel ještě před tímto.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS