Spotřebováno: Srpen 2022

Tentokrát srpnovou spotřebu přináším docela se zpožděním. Mám teď doma docela honičku, protože svatba i stěhování se blíží, a tak je potřeba makat o 106. Na články už potom moc času nezbývá, a tak je píšu až v noci nebo u oběda. Dnes se podíváme na srpnovou spotřebu, se kterou jsem velmi spokojena. Konečně jsem se podívala na dno produktům, které byly doma i několik let. 

 
Celkem tu mám 11 produktů z toho dva jednorázové produkty. Tentokrát tu mám velké zastoupení v péči o tělo, což mi udělalo velkou radost. Z pleťovky tu mám pouze jednu masku a celkem tři produkty do koupele. Takže za mě spokojenost, a tak nějak tuším, že v září bude opět kolem deseti produktů.



1. Vlasová mlha Essence Vintage Beach - loňská limitka, která voněla naprosto božsky. Bohužel mi tento produkt přišel docela zbytečný. Nicméně vlasy po něm hezky voněly. (recenze)

2. Sprchová pěna Rituals Ritual of Jing - produkty od Rituals miluju. Tahle pěna je úžasná, stačí ji malé množství, božsky voní. Pokožka je po ní tááák trašně heboučká a voňavá. (recenze

3. Sprchový gel Australian Bodycare - fajn sprháč, který pokožku zbavil nečistot, voněl po tea tree, nevysušoval. Skvělý pro problematickou pokožku :) (recenze)

4. Měsíčkový olej Purity Vision - krásně voněl, nezanechával mastný film, vyživil. Na odličování nedoporučuji, ale na mimča či na tělo, úplně super. (recenze)

5. Antiperspirační sprej na nohy Astrid PEO - skvělý sprej na nohy, který pěkně chladil a voněl. Nohy se po něm krásně uvolnily. (recenze)

6. Krém na ruce Yves Rocher sladká ostružina - naprosto dokonalá limitka. Krém úžasně voní, hydratuje, nezanechává mastný film, vyživuje. Doma mám další balení. (recenze

7. Pleťová maska Garnier aloe vera - moje první zkušenost s maskami od Garnier. Pleť po ní nelepila, byla hydratovaná, vyživená, hebká. Navíc pěkně voněla. (recenze)

8. Difuzér Renovality Multi Flower - tohle už mám několikáté balení, používám do auta opakovaně. Voní naprosto božsky, navíc vydrží půl roku!


9. Sůl do koupele Purity Vision Ajurvédská sůl - pokud trpíte ekzémy, tak tahle sůl bude fajn. Pokud Vám nic není, obloukem se ji vyhněte. Smrdí jako zkažené vajíčko a koupel s ní byla utrpení. (recenze)

10. Sůl do koupele Body Tip olivová - moc příjemně voněla, pokožku nevysušovala. Vodu zabarvila do zelena, hodnotím jako průměr. (recenze)

11. Šumivá tableta do koupele Balea Pure energy - tyhle tablety od Balea doporučuji. Za málo peněz hodně muziky. Pomalu šumí, pěkně voní, nevysušují. (recenze

Zaujal vás nějaký produkt?

Mějte se krásně!
Petra


8 komentářů:

  1. Ahoj Péťo, až dnes po všech tvých milých komentářích jsem se proklikala k tobě na blog. Máš to spotřebováno božsky nafocený! Nejvíc mě zaujala sprchová pěna, já si brousím drápky na verzi Hamman. Krém na ruce od Yvesu vypadá taky dobře, jsem zvědavá s jakou limitkou přijdou letos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Sabi jsem ráda, že jsi našla cestu :) Děkuji za pochvalu. Já doufám, že postupně od Rituals vyzkouším všechny řady.

      Vymazat
  2. Já měla ten krém na ruce od YR :-) a pleťových masek jsem taky využila celkem dost. Mám ráda čas pro sebe ♥

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, ale poslední dobou na sebe tolik času nemám, je toho moc :)

      Vymazat
  3. Slušná spotřeba. Znám krém na ruce od YR (zrovna ho mám v práci na stole) a souhlasím, že ta vůně je skvělá a vyhovuje mi, že nenechává mastný film (míň jsem nadšená hydratací, ta mi přijde průměrná)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS