YVES ROCHER || Vánoční limitka Sladká ostružina a Pomeranč v čokoládě

 Nepatřím mezi ten typ blogerek, co by musely mít každou novou limitku, která zrovna vyjde. A není tomu tak ani o Vánocích. I když každý rok toužím po nějaké limitce sáhnout, vždy svoje touhy zkrotím. Je to hlavně z toho důvodu, že mám doma stále velké množství kosmetiky a pořídit si ještě další, tak bych se z těch zásob nikdy nevyhrabala. Nicméně tento rok jsem neodolala a pořídila si tři kousky z vánoční limitky Yves Rocher. Vzala jsem si takové produkty, které se používají takřka každý den a proto si myslím, že by neměl být problém je spotřebovat. Samozřejmě jakmile jsem produkty začala používat, přivalily se další balíčky ze spoluprací a teď mám toho na testování fakt hodně, takže je potřeba to postupně začít testovat. Nicméně tuhle limitku už jsem si pořídila v říjnu, takže ji mám dostatečně ozkoušenou, abych Vám ji mohla představit.

Vánoční limitka obsahovala dvě vůně a to Sladká ostružina a Pomeranč v čokoládě. Obě vůně jsem si byla očuchat v prodejně, nicméně Sladká ostružina mě zaujala více. Vzala jsem si tedy od ní sprchový gel a krém na ruce. Z druhé vůně jsem si pak vzala balzám na rty. 

Kdo už vyzkoušel některý ze sprchových gelů YR, dá mi za pravdu, že jsou naprosto skvělé. Krásně voní, stačí malé množství a pokožku těla dokonale umyjí, provoní a jako bonus ji nevysuší. Vždy když se mi nějaký sprcháč YR dostane do ruky, jsem nadšena. 

Krém na ruce pro mě byl velkou neznámou a zkoušela jsem je od značky poprvé. Nimécně byla jsem velmi mile překvapena. Je hutnější, nicméně ruce krásně hydratuje a během chvilky se vsakuje. Nemusíte se tedy bát mastnějších rukou a využít ho můžete tedy i během dne.


Balzám na rty jsem od značky měla také poprvé. Balzám má krásnou jemnou vůni, nic intenzivního. Přesně v ní ucítíte pomeranč v čokoládě. Balzám dlouhodobě hydratuje, vyživuje a zanechává je heboučké. Navíc obsahuje bambucké máslo, nicméně nemusíte se bát, že by byl nějak extra mastný. Je přesně akorát a velmi jsem si ho oblíbila.

I když jsem si limitkou značně zkomplikovala testování dalších produktů, vůbec nelituji, že jsem si ji pořídila. Vůně jsou opravdu krásné, vánoční a ty obaly? Kombinace fialové a oranžové se zlatou, vypadá více než luxusně a rozhodně se k Vánocům hodí.

Pořídili jste si letos nějakou vánoční limitku? Co říkáte na tuto od Yves Rocher?

Mějte se krásně!
Petra

8 komentářů:

  1. Já jsem na tom podobně jako ty - nechci si pořizovat nové věcí, dokud nemám spotřebované to, co se mi tu nahromadilo. Ale o něčem z limitky uvažuju taky. Láká mne hlavně krém na ruce - ty mi doma dochází asi nejrychleji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je to pár kousků, tak se to v tom množství kosmetiky ztratí :)

      Vymazat
  2. Já jsem úplně nadšená z vůně pomeranče v čokoládě :(
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, limitky mám ráda prakticky po celý rok, jsem hrozný "maniak", ale ty od YR bývají obzvláště vydařené. ☺ Krásné produkty jsi si vybrala. Pěkný páteční přeji. ♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna
    Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jsou, ráda mám také limitky od Manufaktury :)

      Vymazat
  4. Tahle edice se jim moc povedla, všechny vánoční limitky mi od YR vždy udělaly radost. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS