ASTRID || Pečujte o své nohy se spreji z řady PEO

 Péče o nohy je stejně důležitá jako například péče o ruce či pleť. To, abychom je měli krásné a zdravé nám usnadňují různé kosmetické přípravky jako jsou krémy či masky na nohy. Dnes se ale podíváme na spreje na nohy, které nejsou podle mě zase až tak známé či běžné. Značka Astrid nabízí produkty z řady PEO, která se právě zabývá péčí o nohy. O krémech už jste mohli číst v jednom z předchozích článků, dnes se podíváme právě na spreje, které v nabídce najdete hned tři. 


Spreje udržují nohy voňavé a svěží. Vybrat si můžete deodorační sprej na nohty, antiperspirační deosprej na nohy a deodrační sprej do bot. Sprej by měl být součástí naší pravidelné rutiny v péči o nohy. 
Deodorační sprej na nohy osvěžuje unavené nohy a poskytuje jim chladivý pocit. Poskytuje ochranu proti nepříjemných pachům a pomáhá působit proti vzniku bakteriím. Je rychleschnoucí a má velmi příjemnou svěží vůni. 

Antiperspirační deosprej na nohy by měl chránit nohy před pocením vznikem zápachu. Pokud ale máte boty na nohách 12 hodin v kuse jako já v práci, tak tomu bohužel nezabrání ani sprej, nicméně se potí mnohem méně. Osvěžuje nohy, poskytuje jim chladící pocit a zanechává je nádherně voňavé!

Deodorační sprej do bot eliminuje zápach bot a zanechává je svěží. Má úžasnou citrusovou vůni, rychleschnoucí složení a zanechává boty suché. 

Věděli jste, že existují spreje na nohy a do bot? Používáte je?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji firmě Astrid za produkty poskytnuté k recenzi

4 komentáře:

  1. Jasně, používám, nejvíce v létě ☺.

    OdpovědětVymazat
  2. Spreje na nohy používám pravidelně, většinou si kupuju Baleu s mechanickým rozprašovačem. Nalákala jsi mne na sprej do bot s citrusovou vůní, po tom kouknu.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS