ASTRATEX || Největší online prodejce spodního prádla

Neznám ani jednu ženu, která by neznala Astratex. Já osobně jsem s produkty z tohoto obchodu nikdy nezkoušela. Co se týče spodního prádla, tak dávám přednost fyzickému ozkoušení a vzhledem k tomu, že Astratex u nás nikde není, tak to není možné. Když mi však přišla nabídka na spolupráci, s radostí jsem ji přijala. Rozhodně jsem si ale nechtěla pořídit spodní prádlo, protože u této sekce mám svého oblíbence, kterému jsem věrná několik let a nerada zkouším něco nového. 
  

Co mě ale zaujalo byly sekce pyžama, domácí oblečení a podvazky. Ne však takové ty sexy podvazky, ale svatební. Přece jen už svatba klepe na dveře a podvazek byl jedna z mála věcí, který jsem neměla. Rozhodla jsem se tedy toho využít a vybrala jsem si modrý s mašličkou. Babička tvrdila, že by podvazek měl být modrý. Jestli je to pravda nebo ne, to nevím. 

Poté jsem se rozhodovala mezi pyžamy a domácím oblečení. Obojího mám doma spousty, ale nakonec jsem se přece jen rozhodla pro pyžama. Mám jich doma několik, avšak mám ráda pohodlí takže u mě najdete jen pyžamové kalhoty, šortky a trička. Chtěla jsem něco pořád pohodlného, ale zároveň i lehce sexy. Astratex nabízí obrovské množství pyžam, takže výběr jsem nakonec několikrát pozměnila. Moje konečné rozhodnutí padlo na dva sety tílka a trička. Zelené sametové a černé semišové. Obojí je moc pohodlný, ale zároveň se v nich cítím žensky. 


S výběrem na Astratex jsem byla velmi spokojena a zároveň mile překvapena, jaký všechen sortiment nabízí. Není to totiž jen spodní prádlo, ale i plavky, povlečení, deky nebo svíčky. Já však dávám přednost fyzickému kontaktu, takže můj příští výběr už bude hlavně v prodejně :) 

Máte něco od Astratex?

Mějte se krásně!
Petra
*děkuji e-shopu Astratex za produkty poskytnuté k recenzi

8 komentářů:

  1. Moje tchýně říkala, že na svatbu má mít nevěsta něco modrého, něco půjčeného a něco nového. Takže modrý podvazek do toho zapadá.
    A jinak sis vybrala pěkné kousky. Já jsem kdysi měla pyžamo podobné tomu tvému zelenému, ale už jsem z něj před lety "vytloustla".

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, teda to jsou moc hezké kousky. Tak ať se dobře nosí ! Já mám doma od Astratex noční košili, asi tři podprsenky, podvazkový pás, prostěradlo, legíny a silonky. Kdysi měly jednu kolekci a z té jsem měla úplně všechno a bylo to skvělý a nosila jsem to furt, jenže to by na moje dnešní prsa už v životě nebylo :-D když jsem měla áčka tak to ještě bylo jakože něžný a roztomilý

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala sis moc hezké kousky, saténové košilky mám také moc ráda. Astratex má skvělý sortiment. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem moc mile překvapena, kolik toho nabízí :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS