BALEA || Šumivé tablety do koupele

Co v kosmetice testuji nejraději je pleťová kosmetika a produkty do koupele. Pravidelně Vás zásobuji články s produkty do koupele. Vím, že tu mám dvě skupiny lidí - ti, kteří produkty do koupele miluji stejně jako já a pak ty, co se jen sprchují. Chápu obě dvě strany, avšak dvakrát týdně si vanu prostě dopřeju, ať je teplo nebo zima. Různých produktů do koupele mám doma mraky - bomby, soli, oleje.. je toho spousta. Než stihnu něco dopotřebovat, už mám v zásobě další. Je to ale něco, co používám často a tak ke spotřebování dojde poměrně rychle. Nejvíce miluji různé vůně a barvy. Nejoblíbenější jsou asi olejíčky od Kneipp a pak různé přísady od Tetesept. Nepohrdnu ale ničím. Dnes bych Vám ráda představila šumivé tablety od Baley, které pro mě byly velkým překvapením!

Už ani nepamatuji, kdy jsem si jen tak prošla nějakou drogerku a podívala se, co mají nového. Věřím, že bych určitě narazila na šumivé tablety od Baley. Kdyby mi je kamarádka neposlala, vůbec bych nevěděla, že Balea něco takového nabízí. Já vyzkoušela hned tři varianty - maracuja, kokos a pure harmony. Nedokážu říct, která byla nejlepší, protože všechny voněly úžasně a ve vodě se chovaly totožně. Vůně jsou velmi jemné a příjemné, tablety vodu nijak neobarví a pomale šumí. Je to skvělé zpestření pokud chcete něco levného a nic, co by Vám zamazalo vanu. Rozhodně se však nemusíte bát vysušení pokožky. Od Baley pak mohu doporučit ještě soli a koupelové pudry :) 

Zkoušeli jste přísaady do koupele od Baley?

Mějte se krásně!
Petra

12 komentářů:

  1. Ahoj, před časem jsem je právě kupovala kolegyně. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec jsem nevěděla, že Balea má i šumivé tablety do koupele, děkuju za tip :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Petro, já taky netuším, že Balea nějaké tablety do koupele nabízí (což možná bude tím, že jsem ta druhá skupina :D). Ale v zimě občas vanu využiju, takže bych mohla nějakou tu tabletu vyzkoušet (zvlášť pokud nebarví vanu a nevysušuje pokožku)

    OdpovědětVymazat
  4. Tabletku už jsem jednu zkoušela, ale moc mě neoslovila - neudělala žádný velký efekt. Tak ještě zkusím jednu další, kterou doma mám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony žádný efekt nedělají, což mi občas nevadí :)

      Vymazat
  5. Zatím jsem je nezkoušela, ale beru to jako super tip od tebe! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem tyto šumivky měla. Voněly hezky, ale vadilo mi, že neobarví tu vodu, to potřebuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mě zase občas nevadí, hlavně když voní :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS