GARNIER || Pleťové plátýnkové masky

Pleťové masky se snažím používat minimálně jednou týdně. Ne však vždycky se mi chce nebo mám na ně čas. Dávám přednost hlavně maskám v tubě, protože jsou na vícero použití, ale také ekologické. Sem tam se mi ale do rukou i plátýnka a ráda nové masky vyzkouším. Nicméně ne vždy jsou plátýnka komfortní. Já sama s nimi mám docela problém, protože ne vždy mi na pleti sedí. Ve většině případech jsou obrovská a nebo natolik napuštěna sérem, že z pleti jednoduše sklouzávají. Troufám si tvrdit, že už jsem masek zkusila mnoho, nicméně ty od Garnier jsem ještě neměla. Jednoho krásného dne jsem tedy využila slevu v drogerii Teta právě na masky Garnier.

Na vyzkoušení jsem si vzala čtyři kousky. Vybírala jsem podle obalu a náhody, nic určitého v mém výberu nehledejte. Chtěla jsem jednoduše masky vyzkoušet, abych si na masky mohla udělat nějaký ten názor. 


Hyaluronic aloe, Pure Charcoal a dvě Hydra bomb mají pevná platýnka, která velikostně vyhovují mému obličeji. Jsou poměrně dost nasáklé sérem, ale nemusíte se bát, že by sérum z plátýnka stékalo nebo samotné plátýnko na pleti nadrželo. Všechny masky mají velmi příjemné vůně a pleť nijak nedráždí. Všechny masky se nechávají působit 15 minut, ale na pleti jsem je měla klidně i půl hodiny. 

Hyaluronic aloe obsahuje kyselinu hyaluronovou a aloe vera. Maska velmi dobře hydratuje, pleť je po ní vyživená a vypadá svěží. Ideální po ránu, pokud potřebujete vzpruhu. 
Pure charcoal obsahuje extrakt z mořských řas, kyselinu hyaluronovou a černé uhlí. Taktéž hydratuje, ale zároveň i čistí pleť. Je vhodná i pro citlivou pleť a viditelně minimalizuje póry. 
Hydra bomb s levandulovým esenciálním olejem vyhlazuje pleť a poskytuje vysokou dávku hydratace. Pleť po ní vypadá odpočatě, vyživeně a je krásně heboučká.
Hydra bomb obsahuje výtažek z hroznových jader. Jedná se o vyhlazující masku, která navrací pleti pružnost, dodává ji hydrataci a zanechává ji jemnou. 


Všechny tyto masky mi naprosto vyhovovaly a mohu je s klidným srdcem doporučit. Nevěříte? Mrkněte na internet a uvidíte, že všechny čtyři masky se pyšní s velmi vysokým hodnocením!

Používáte plátýnkové masky?

Mějte se krásně!
Petra

13 komentářů:

  1. Já jsem se před časem osypala po nočním krému od Garnieru a od té doby na něj pohlížím mírně nedůvěřivě a nic dalšího jsem si od té doby nekoupila. Co kdyby na to zas moje pleť reagovala rudými fleky... Ale možná to časem překonám, protože vím, že si spousta lidí masky od G. chválí stejně jako ty.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, já Garnier masky zbožňuju a zrovna ta levandulová patří mezi moje TOPky, pak ještě rozhodně ta jejich noční s chrpou a z těch vůbec původních pak ta heřmánková.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že tú čiernu som už tiež mala doma a veľmi mi vyhovovala :) Inak si skôr kupujem klasické masky na tvár, ale raz za čas siahnem aj po takýchto :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  4. Já myslím nevyzkoušela zatím ani jednu 😅. Přitom je vídám fakt často, ale nějak nevím, já na plátýnkové masky zas tolik nejsem. Občas si dělám vlastní z takových speciálních tonerových tamponků a hydratačních tonerů. Jsou tenký, takže vlastně jako ty masky 😍.

    MAKEUP REVOLUTION FAST BASE BLUSH 💖 | KRÉMOVÉ TVÁŘENKY | SWATCHE & RECENZE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je moc nepoužívám, ovšem jednou za čas jsou fajn :)

      Vymazat
    2. Nene, jsou super, hlavně když člověk potřebuje rychle té pleti dodat trochu života a energie. A člověk se musí trochu rozmazlit ❤️

      Vymazat
  5. Garnier má jedny z nejlepších plátýnkových masek :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle mám moc ráda, zkoušela jsem jich několik a vždy jsem měla pleť maximálně hebkou. :))

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS