MANUFAKTURA || Řada pro mastnou a aknózní pleť Clear&Happy

 Když mi v mailu přistála nabídka na spolupráci od Manufaktury, nevěřila jsem vlastním očím. Nedokážu ani popsat co jsem zažívala, hlavně jak šťastná jsem v tu chvíli byla. Mail jsem si pročítala několikrát a prožívala neskutečný pocit eufórie, jako malé dítě. Je to jeden ze splněných snů a výsledek toho, že se moje "práce" někomu dalšímu líbí. V mailu na mě čekala nabídka vyzkoušení (v tu dobu) nejnovější řady Clear&Happy. Řada je vyvinuta hlavně pro mastnou a aknźní pleť. Já mám pleť smíšenou a co si budeme, pupínek se objeví každému, proto jsem usoudila, že by mojí pleti mohla řada sednout a nabídku na vyzkoušení jsem přijala. 

Jak už jsem zmínila výše, Clear&Happy je vhodná na akné a problematickou pleť. Obsahuje bylinky, které jsou skvělé na akné, citrusy a okurky výborné na čištění pleti. Navíc zmírňují projevy akné, pokožku zklidní a omezí tvorbu kožního mazu. Já, jako majitelka smíšené pleti s mastnou T-zónou a suším okolím, jsem si řadu zamilovala. Sedla mi totiž jako prdel na hrnec a kdybyste věděli jak nádherně voní! Doporučuji jít do prodejny očuchat, protože vůně je úžasně svěží, zkrátka ideální na léto.

Řada Clear&Happy nabízí hned čtyři produkty v péči o pleť. Pleťovou vodu a tonikum jsem používala na dočištění pletí ráno i večer. Její vůně mě dokázala příjemně nastartovat. Jemně čistí, zklidňuje, hydratuje, stahuje póry a chrání pokožku před vnějšími škodlivými vlivy. 

Zklidňující SOS gel byl mým parťákem každý den. Naprosto úžasný pomocník v boji se svědivými poupínky od komárů a klíšťat. Po natření pupínky ihned přestaly svědit a neměla jsem potřebu se drbat až do krve. Funguje i jako urychlovač hojení co se týče klasických pupínků v období našich dnů. Aplikace je jednoduchá díky praktickému roll-on. 

Pleťový krém je velmi lehký, rychle se vsakuje a nezanechává mastný film. Má jemnou vůni, kterou ucítíte po celý den. Pleť je po něm dokonale hydratovaná a vyživená, navíc má matující efekt, což majitelé mastné pleti určitě ocení.

Čistící gel, peeling a maska je produkt 3v1, který Vám ušetří spoustu produktů na poličce, ale také peněženku. Dokonale zastane všechny tři služby. Jako peeling je akorát hrubý, dobře pleť vyčistí, zbaví odumřelých buněk. Jako maska se nechává nějakou dobu působit a poté se umyje - pleť je krásně heboučká a stahuje póry. Pokud se rozhodnete využít jej jako čistící gel, stačí Vám každý den malý hrášek, který smícháte s vodou. Zamilovala jsem si jej na dočištění, kdy zbavil pleť přebytečného mazu a zbylých nečistot. 


 Řadu Clear&Happy Vám s klidným srdcem mohu doporučit. Vlastně dávám ruku do ohně za všechny jejich produkty. U mě na blogu už jste několik produktů z Manufaktury mohli vidět a vždy jsme s nimi byla spokojena. Umí zaujmout obaly, vůněmi a nově si můžete pořídit novou řadu Trnka, která nabízí hned sedm produktů!

Zkoušeli jste něco od Manufaktury?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Manufaktura za produkty poskytnuté k recenzi

14 komentářů:

  1. Hezká spolupráce. Já jsem od Manufaktury taky už pár kousků měla a většinou jsem byla spokojená. Třeba sérum bylo hodně prima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum jsem nezkoušela, ale jinak mi zatím sedlo vše!

      Vymazat
  2. Tuto značku jsem hodně používala v minulosti, často jsem jí také kupovala mamince jako dárek, takže mohu také potvrdit její kvalitu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super!! Produkty přesně pro mě, protože přesně tenhle typ pleti mám já. :( A voňavé věci miluju. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se můžeš po řadě mrknout, věřím že budeš spoko :)

      Vymazat
  4. Péto, řada vypadá moc dobře. Já naposledy měla s růží, ale okurkové tonikum bylo báječné, zvláště pak v létě. : ))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, první produkt, co jsem kdy v Manufaktuře koupila si pamatuju dodnes. Bylo mi asi 12 a koupila jsem mamce mýdlo, takové to krájené na váhu s meruňkovou vůní. Byla tam hrozně hodná prodavačka a to mýdlo bylo skvělý! Stejně tak jsem tam mamce koupila krém na ruce a mnohým ženám z rodiny k Vánocům sady krému a balzámu na rty. Nebo přítelovo strejdovi tu pánskou řadu. Sobě snad jenom pivní šampon zatím a ten byl příjemný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pivní šampon jsem ještě nezkoušela, přitom je tak vyhlášený!

      Vymazat
  6. Manufakturu mám jako kosmetiku moc ráda, hlavně jejich krémy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý je kousek 3v1. Manufakturu mám ráda, hlavně jejich krémy na ruce hezky voní :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS