ESSENCE || Vlasová mlha Vintage Beach

 Loni v létě mi dorazil balíček s několika novinkami od Essence a Catrice. Od Essence jsem v balíčku našla produkty z limitky Vintage Beach - paletku očních stínů a vlasovou mlhu. Je o mně známo, že oční stíny u mě doma nenajdete, takže paletka poputovala do soutěže, ale vlasovou mlhu jsem si nechala. Dnes si ji konečně představíme, protože ji používám párkrát do týdne, když chci vlasy třeba provonět nebo si jen připomenout léto. No a co si budeme, kdo v tomhle období už léto nevyhlíží? Proto si ten čas zkracuji používáním vlasové mlhy, která Vás přenese na slunečné pláže.

Vlasová mlha Mořská sůl obsahuje kokosovou vodu a panthenol. Měla by vytváře plážové vlny, které vypadjaí jako byste trávily dny u moře. Před použitím je potřeba protřepat a poté jednoduše nastříkáte do rozpuštěných vlasů dostatečné množství, aby vlasy byly vlhké. Potém stačí už jen rukama pomačkat vlasy směrem nahoru a vytvoříte si tak jemné vlny. 

Já sama mám vlasy od přírody vlnité, takže u mě ten efekt nebyl až tak velký. Nicméně jsem se zamilovala do té vůně, která je naprosto dokonalá, po kokosu. Já vůni kokosu v kosmetice můžu, zvlášť v té vlasové péči. A když zrovna nepotřebuji mořské vlny, ale chci cítit léto, jednošu nastříkám do vlasů a po celý den si vůni užívám.

Kdo hledá najde, takže pokud budete hledat i Vy, tak tuhle mlhu ještě na netu někde seženete. Nicméně stále jsou k sehnání další produkty z této limitky, například rozjasňovač, balzám na rty nebo paletka očních stínů. A zmínila jsem, že láhev je vyrobena z 50 % recyklovatelného plastu?

Máte rády produkty Essence? Zaznamenaly jste tuto limitku?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za produkty poskytnuté k recenzi

6 komentářů:

  1. Tak o vlasové mlze jsem ještě neslyšela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dříve také ne a bylo to pro mě příjemné překvapení :)

      Vymazat
  2. Essence moc nepoužívám, takže mi tento kousek unikl :-)

    OdpovědětVymazat
  3. O vlasové mlze slyším poprvé a přijde mi, že je to přesně ten typ produktu, který nepotřebuju ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS