Spotřebováno: Červenec 2022

Po bohatých předchozích měsících tu mám jeden skromnější. Vlastně si myslím, že skromnější bude i srpen, ale to předbíhám. V červenci se mi podařilo spotřebovat celkem 9 plnohodnotných produktů, dva jednorázové, jeden doplněk stravy a jeden vzoreček. Celkově to tedy není vůbec špatný měsíc, ale po předchozích měsících to byl docela šok. Zvlášť když v červenci mi přibylo takové množství kosmetiky :D 


Jsou tu zastoupeny všechny kategorie, žádná vyloženě nevystupuje z řady. Je tu po dlouhé době i parfém a lak na nehty, kterých mám doma několik desítek :D 

1. Koupelový olej Saloos eukalypt&tymián - tohle byla velká paráda, hlavně v zimě, když jsem byla nachlazená. Vůně protáhne dýchací cesty, olej nevysušuje a velmi intenzivně voní. (recenze)

2. Šumivá tableta do koupele Balea maracuja - svěží, ovocná vůně, pokožku těla nevysušuje. (recenze)

3. Šumivá tableta do koupele Balea kokos - taky nevysušuje, má dlouhotrvající vůni kokosu, šumí pomalu. (recenze)

4. Intim pěna Sebamed - praktická pumpička, vhodná i na holení. Nedráždí, neštípe, udržuje normální hladinu pH, kupuji opakovaně. (recenze)

5. Vlasový olej marula Tomas Arsov - po tomto oleji jsem přestala mít suchou pokožku hlavy, dodává vlasům lesk. Navíc pomáhá v boji s roztřepenými konečky. (recenze)

6. Šampon na vlasy Botanico malina - úžasný přírodní šampon bez silikonů. Pěkně vonil, neskutečně vyčistil pokožku hlavy i vlasy. Vlasy jsou po něm hydratované a čisté. (recenze)

7. Krém na zrohovatělou kůži Astrid - jeden z nejlepších krémů na nohy. Skvěle hydratuje, vyživuje, nožky jsou po něm krásné už po prvním použití! Rozhodně pořídím znovu. (recenze)

8. Tělový krém Kvitok levandule (vzoreček) - ráda jsem jej vyzkoušela, příjemná vůně, hydratace. 

9. Květová voda Purity Vision máta - další skvělá květovka od Purity Vision. Skvělá svěží vůně po mátě, skvělá na osvěžení, jako podklad pod olej nebo na dočištění. (recenze)

10. Bio královská péče Saloos růže - úžasná vůně po růžích, hydratuje a vyživuje pleť. Napomáhá zpomalovat stárnutí pleti a bojuje proti vráskám. (recenze)

11. Parfém Guess 1981 Los Angeles - orientálně květinová vůně, ze začátku velmi příjemná, ke konci už mi docela vadila. Nicméně dlouho vydržela. (recenze)

12. Lak na nehty Miss Sporty odst. 259 - příjemná elegantní barva, bohužel to není moc velký držák a je potřeba dát dvě vrstvy. (recenze)

13. Doplněk stravy Renovality Ženská pohoda - tohle už ode mě znáte. Spím po tom jak zabitá a celkově se cítím více vyklidněná. (recenze)

Znáte některý z produktů?

Mějte se krásně!
Petra

6 komentářů:

  1. Tyhle šumivky Balea jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten krém na nohy se musím podívat, protože moje nohy? Vždy jsem je měla krásný, ale čím jsem starší, tím je to horší. Suchý, drsný a na pohled nic moc. Jsem z toho docela smutná, protože na to nejsem zvyklá a mám teď asi 6 krémů. Fungujou pořádně tak dva jeden z nich je taky ten PEO, jen trochu jiný typ. Mrknu po něm, protože ostatní krémy jsou takový fakt mimo, tohle aspoň změkčí tu nohu a lehce opraví.

    MOJE PRVNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA 🎁 (FIRST IMPRESSION&JAK OBJEDNAT&NEPLATIT CLO) | STYLEVANA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z řady PEO mám doma tři a všechny jsou moc fajn!

      Vymazat
  3. Docela hezká spotřeba - u mne je 9 kousků takový lepší průměr, myslím, že tento měsíc se jich určitě víc "nevyklube". Zaujal mne krém na nohy, teď v létě se dobrý fakt hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já doufám, že příště to bude bohatší, ale dost o tom pochybuji :D

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS