AROME || Lednové testování s Tomas Arsov

 Hned na úvod roku nasadilo Arome laťku velmi vysoko, co se testování týče. V balíčku na mě čekala profesionální vlasové péče české značky Tomas Arsov. Z produktů jsem měla obrovskou radost, protože s profesionální vlasovou péčí nemám tařka žádné zkušenosti. Když pominu fakt, že jsem měla dva produkty od značky Olaplex. V balíčku na mě čekali hned čtyři produkty - šampon, kondicionér, marulový olej a keratinová voda. Už na první přičichnutí jsem se zamilovala do vůně zeleného čaje. 

Testované produkty Tomas Arsov se řadí do střední cenové kategorie. Není to nic, co by Vás finančně zruinovalo, ale ani to není Balea za pusu či jiná drogerková kosmetika. 

Šampon s kondicionérem jsou vhodné pro přírodní a barvené vlasy. Mají krásnou svěží vůni zeleného čaje, která je velmi intenzivní a ve vlasech ji cítíte i druhý den. U obou produktů Vám stačí malé množství. Šampon velmi bohatě pění a obsahuje výživné látky, které působí jako kondicionér. Usnadňuje rozčesávání a navíc vlasy dokonale vyživuje. Kondicionér regeneruje a vyživuje, zaceluje roztřepené konečky a chrání poškozenou pokožku. Během užívání obou produktů jsem nepociťovala svědění ani suché vlasy. A to, že ani jeden produkt neobsahuje parabeny ani silikony snad ani nemusím zmiňovat. 

Marulový olej znám hlavně z péče o pleť a tělo. Mimo to, že je vhodný na strie, je také skvělým pomocníkem na vlasové zábaly. Vždy před koupáním jsem si olej vmasírovala do pokožky hlavy a konečků. No a třeba za hodinu jsem si vlasy umyla. Vlasy po oleji nejsou mastné, ale krásně vyživené a hydratované. Navíc mi skvěle vyléčil suchou pokožku hlavy.


Keratinová voda se aplikuje do ručníkem vysušených vlasů. Má velmi zajímavou vůni a praktickou střičku, díky které je aplikace ještě jednodušší. Voda je vhodná pro všechny typy vlasů. Keratin vlasy uhlazuje a dodává jim lesk. Dostává se do vnitřní struktury vlasů, doplňuje jejich poškozenou strukturu. Výsledek je vidět už po prvním použití a já sama jsem překvapena, jak vlasy nejsou rozlítané, ale pěkně uhlazené. Navíc je keratinová voda vhodná jako ochrana před tepelnou úpravou vlasů. 

Produkty Tomas Arsov koupíte zde

Z testování jsem naprosto nadšená a rozhodně si v budoucnu produkty od značky Tomas Arsov pořídím znovu. Minimálně šampon s kondicionérem, do jejichž vůně jsem se naprosto zamilovala. Navíc jsem neskutečně vděčná, že jsem si rozšířila obzory co se profesionální vlasové péče týče.

Používáte profesionální vlasovou kosmetiku? Znáte tuhle značku?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi

10 komentářů:

  1. Recenze zní velmi zajímavě, značku znám jen podle jména, ale vypadá to že by za vyzkoušení stála. Já mám tedy aktuálně šamponů slušnou zásobu, ale třeba časem... A o keratinové vodě jsem ani neslyšla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já naštěstí zásobu už tak velkou nemám. Tenhle rok bych to měla s přehledem dodělat :)

      Vymazat
  2. V pondělí jdu zrovinka ke své kadeřnici. ☺☺ Zmíním se jí. Krásnou neděli přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba tvá kadeřnice zrovna značku používá :)

      Vymazat
  3. Mně nesedí vůně, je dost pánská a to ze svých vlasů cítit nechci, ale jinak spokojenost, obzvlášt olej je boží :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty vypadají moc zajímavě. Zatím o nich slyším poprvé! :) Ale ráda bych také vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasovka mě mile překvapila, už ji mám spotřebovanou a nebyla vůbec špatná :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS