PURITY VISION || Květové vody máta a meduňka

 Květové vody se staly nedílnou součástí mojí skincare a velmi si jejich používání užívám. Od Purity Vision už jsem Vám představovala sadu tří květových, ve které byla růžová, heřmánková a levandulová voda. Pokud si nevzpomínáte, článek si můžete přečíst zde. Aktuálně značka nabízí hned několik dalších variant. Kromě výše uvedených si můžete vybrat mátovou či meduňkovou (o těch bude dnešní recenze), neroli vodu, květinovou pro miminka a horkou novinkou je jedlová, jalovcová a borovicová voda! Poslední tři mě hodně lákají a rozhodně si je budu přát k Vánocům :D 

Kromě klasických velikostí, nabízí Purity Vision také větší balení, kdy jen doléváte do originální balení se střičkou. Ušetříte tak přírodu i peníze. K dostání jeve velikosti 250 ml a 1 l a samozřejmě od velikosti se pak odvíjí i cena. I tak to ale stále vyjde cenově výhodněji. 


Mátovou vůni v kosmetice moc nemusím. Většinou mi smrdí jako zelená (alkohol) a peprmint v lásce taky nemám. Nicméně tady se jedná o opravdu krásnou vůni, která je jako když si utrhnete čerstvou mátu. Máta je skvělá na stahování pórů, takže ji nejvíce ocení mastná a problematická pleť. Má také zklidňující účinky, podporuje prokrvení, chladí a zmírňuje kruhy pod očima. Skvělá je také na rozčesání vlasů. Používala jsem ji hlavně v létě na klasické osvěžení v horkých dnech a také jako podklad pod oleje. 

Meduňková voda má zklidňující a hydratační účinky. Ocení ji hlavně citlivá pleť a pleť trpící na akné a ekzémy. Dokáže regulovat tvorbu kožního mazu, proto je výborná také pro mastnou a smíšenou pleť. Pečuje o pokožku podrážděnou - od sluníčka nebo bodnutí hmyzem. I tady je vůně totožná s čerstvě utrženou bylinou. Její používání jsem si oblíbila hlavně večer, protože meduňka napomáhá k rychlému usínání. Výborná je také na zafixování make-upu! 


Obě dvě vody jsem si neskutečně zamilovala a doporučuji všem! Troufám si tvrdit, že co se týče květových vod od Purity Vision, tak na českém trhu lepší nenajdete!

Mějte se krásně!
Petra


14 komentářů:

  1. Já od této značky používám růžovou vodu, tu mám moc ráda a kupuju si ji pořád dokola :) Musím se ale přiznat, že spoustu vod je pro až moc "extravagantních" a radši zůstanu u těch klasických :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já si ráda koupím všechny, ale souhlasím, že růžovka je klasika.

      Vymazat
  2. Já budu muset nějakou květinovou vodu vyzkoušet, když o nich tak nadšeně píšeš (protože do mé scincare zatím nepatří)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je dlouho nepoužívala, ale nakonec jsou součástí moji skincare!

      Vymazat
  3. Ahoj, já se přiznám, že květinové vody jsou pro mě velkou neznámou a dlouho ještě budou. Mám toho teď hodně nasysleno, ale vím že právě třeba tu jejich růžovou si zamilovala nejedna slečna. Mě spíš láká jejich levandulová řada z té tu mám připravený krém na vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ale také nemám kosmetiky málo a tyhle kousky prostě mám.

      Vymazat
  4. Mám meduňkovou a docela je fajn

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tu mátovou rozhodně budu muset vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Květinové vody mám ráda. Mám vyzkoušenou hlavně růžovou, ale ta mátová musí být skvělá, protože mátu mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS