New In: Červenec 2022

 Po skromnějších červnových novinkách jsou ty červencové opět hodně bohaté. Pomohly tomu taky moje narozeniny, které jsem měla ke konci měsíce, nicméně mám tu i nějaké nákupy, ale hlavně PR balíčky. Je tu obrovské množství kosmetiky, takže zásoby se opět zvětšily, nicméně je tu i nějaké sportovní oblečení a jiné maličkosti. Troufám si tvrdit, že v srpnu budou novinky opět skromnější, protože nemám v plánu si něco kupovat.

Jako první tu mám nákup na e-shopu Na paloučku, kde jsem si vybrala oční krém od značky Kvitok a odličovač od Anely. Oční krém jsem předtím nepoužívala, ale rozhodla jsem se to změnit. Když už nic, tak aspoň preventivně. Odličovač žádný už v zásobě nemám a u současného se blížím na dno. Na e-shopu Sensualité jsem měla narozeninovou slevu 30 % a rozhodla jsem se pořídit si pouze Top coat, který se slevou a body na kontě vyšel na pár korun.

Od Saloos mi dorazily dvě novinky a to Retinol a sérum na rty s vůní kokosu. Už oba produkty testuji a zamilovala jsem si je. Navíc olej na rty byl měl mít lehce zvětšující efekt a celkově je na rtech moc příjemný!

Mamča si v New Yorkeru koupila dvoje kraťase, ale nezkusila si je v obchodě. Doma zjistila, že ji jsou menší, tak mi je darovala. Ze vzorů jsem nadšena, nic s takovými vzory doma nemám, tak snad bude ještě možnost je vynosit.

Jak už jsem zmínila na začátku, v červenci jsem měla narozeniny. Každoročně si s Domčou, kterou znám z instagramu posíláme balíčky k narozeninám. Přišla mi od ní tahle nálož produktů. Kosmetika, svíčka, hrníček, no ze všeho jsem odvařená. Domča ví, co mám ráda a všechno využiju!

Dárek ode mě pro mě k narozkám byl nákup na My Protein, kde nakupuji sporotovní oblečení. Tentokrát jsem si vzala mikinu, legíny, cyklo šortky a tři tílka. Na všechny věci jsem využila slevový kód 45 %, takže nákup vyšel na moc pěkné peníze.

K narozeninám jsem ještě dostala i tuto kosmetickou sadu a dva parfémy, které jsou imitované známými vůněmi. Nic co bych si sama koupila, přece jen dávám přednost přírodní kosmetice a co se týče parfémů, tak raději zainvestuji do originálu, nicméně vše využiji.

Tradiční balíček od Arome, ze kterého jsem měla velkou radost! Kokosová maska na vlasy od Vita Coco úžasně voní, limitky laků na nehty od Catrice mají dlouhou výdrž a úžasné odstíny a pasta na zuby od Lush je velkým překvápkem!

Ve spolupráci s Renovality jsem pořádala na instagramu narozeninou soutěž o jejich letní balíček a při té příležitosti mi do balíčku přidali produkty, které používám nonstop. Moc mě to potěšilo!Všechny produkty už tu znáte, opakují se tu často.

Vyrazili jsme také na jarmark odkud jsem si odvezla domácí heřmánkový sirup, keramickou konvici a hrnek. Pokaždé si tam něco koupím, protože tam mají pokaždé jiné stánky a jiný sortiment. Už se těším až si v domečku uvařím čaj!

Od značky Rejuvenated mi dorazil doplněk stravy Re-set, který podporuje zdravé hubnutí. Není to nic nebezpečného, čistě na přírodní bázi a navíc se musíte hýbat, aby Vám pilulky pomohly. No sama jsem na ně zvědavá. 

Tak to by byly červencové novinky, snad jsem Vám představila něco nového! Dáváte si k narozeninám sami sobě dárek?

Mějte se krásně!
Petra

10 komentářů:

  1. Petro, dodatečně všechno nejlepší k narozeninám.
    Dát dárek sama sobě mne nenapadlo, ale je to fajn nápad. Jinak všechny novinky vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!
      Já si dělám takhle radost každý rok :)

      Vymazat
  2. Dodatečné všechno nej, moc krásné věci :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. To je spousta novinek, těším se na recenze :) A konvička je moc hezká :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Panejo, tak tomu říkám nákupy :-) Moc hezký! Jinak já taky nakupovala na MP a jsem nadšená. Takhle.. já si tam koupila jen top a podprsenku sportovní. I kraťasy, ale ty jsem nakonec vrátila. :-)
    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Spoustu zajímavých novinek :) Shodou okolností jsem před pár dny taky dostala parfém, který imituje jiný, sama bych si ho taky nekoupila, ale překvapilo mě, jak hezky voní a že se originálu opravdu vůní vyrovná :)
    Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ten menší mi taky voní, ale ten velký je vyloženě propadák.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS