LAKY NA NEHTY || Essence, Douglas, Miss Sporty, Gabriella Salvete, Avon

 Laků na nehty se mi doma hromadí čím dál víc a víc. Abych je tedy všechny vyzkoušela a vynosila, rozhodla jsem se, že každý měsíc budu zkoušet nový lak. Samozřejmě to tak nedělám po celý rok, ale tak nějak to střídám, abych laky vyzkoušela, ale zároveň jich neměla otevřených hodně. Zároveň se snažím je spotřebovat, protože jich je fakt v zásobách hodně :D  Dnes Vám v článku představím pět laků různých značek, které jste mohli vidět už i na instagramu. Je ale potřeba říct, že pod lak používám base coat a na lak poté top coat, takže popsaná výdrž je vždy s těmito produkty, které ji prodlužují.

Hned na úvod začnu lakem na nehty, který už nejspíš nikde neseženete, nebo alespoň tento odstín. Mně samotné je to strašně líto, protože jsem se do té barvy naprosto zamilovala. Jedná se o lak z řady This is me od Essence a odstín č. 10 Naughty. Měla jsem ho v jednom Mystery Boxu, který jsem v rámci spolupráce s e-shopem kupkosmetiku.cz dostala. 
Laky od Essence jsou moje láska a doma jich mám hned několik .Mají krásné barvy, jsou za dobrý peníz a výdrž taky není nejhorší. Nečekejte bůh ví co, ale pokud si na domácí práce vezmete rukavice, tak vydrží i několik dní.

Vzhledem k množství laků, které doma mám, jsem se naučila lakovat si nehty podle ročních období. Na podzim jsem se rozhodla vyzkoušet vínovou barvičky laku Douglas. Tenhle lak mi doma ležel poměrně dlouho. No co si budeme, z Douglasu jsem nikdy nic neměla a navíc mě nelákala ani ta barva. I když působí jako vánová, je moc tmavý a na nehtech vínová barva prostě nevynikne. Co se týče výdrže, tak je to takový průměr. Pokud použijete base a top coat, tak je ta výdrž lepší, ale celkový dojem z tohoto laku není moc pozitivní. 

Značka Miss Sporty byla moje startovací značka, co se týče vstupenky do kosmetického světa. Moje první řasenka byla od této značky a stejně tak laky na nehty. Mají naprosto úžasné barvy za málo peněz a není se čemu divit, že jsou tolik oblíbené. Dnes se podíváme na odstín č. 259, který jsem si oblíbila hlavně v březnu. Je velmi jemný a na nehtech vypadá elegatně a upraveně. Bohužel výdrž těchto laků není bůh ví jaká, maximálně pět dní a to ještě s top coatem. Bez bych to viděla tak maximálně tři dny, záleží co vše budete dělat. 

Co se týče laků na nehty od značky Gabriella Salvete, odstín 30 Magenta byl moje poprvé. Byla to tedy láska na první pohled, protože tenhle odstín růžové naprosto miluju jak na rtech, tak na nehtech. Celkově má GS velmi povedené barvy, třeba teď ty jarní co vyšly, ty byly naprosto dokonalé. Jako pod všechny laky i tady jsem aplikovala base coat, potom dvě vrstvy barvy a poté ještě top coat. I s tím je bohužel výdrž strašná. To pro mě bylo docela zklamání, protože pokud děláte běžné domácí práce nebo si jen myjete vlasy, lak na nehtech vydrží opravdu jen pár dní a při první příležitosti se začnou odlupovat konce. Čekala jsem, že při dvou vrstvách něco vydrží, ale omyl. Nicméně kryje už v jedné vrstvě, za to chválím a prostě miluju tu barvu, takže u té výdrže přimhouřím oko. 

Asi poprvé mám lak z Avonu, který jsem dostala od tchýně. Z Avonu si kupuji pouze voňavky nebo intim gely, které mi sedí, ale nic jiného. Moc nadějí jsem do něj nevkládala, ale byla jsem velmi mile překvapena. Bohužel Vám neřeknu odstín, protože na obalu napsaný není a mám takový tůšo, že už se ani neprodává, nebo aspoň já ho na ofiko stránkách Avonu nenašla. 
Nicméně má gelový efekt, dobře kryje ve dvou vrstvách a výdrž je skvělá. Pět dní dá jak nic a ještě skvěle vypadá. Ráda jsem jej nosila, protože je to taková nevýrazná elegantní barvička. 

Lakujete si nehty? Jaké laky jsou Vaše oblíbené?

Mějte se krásně!
Petra

10 komentářů:

  1. Já si nehty lakuju hlavně zpevňujícím lakem, na barvy už teď moc nejsem, maximálně si dám nude odstín :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tie laky sú krásne. Ja mám sadu na nechty aj gelové aj polygély ale moje nechty sú hrozné. Buď sa mi zlupne celý necht alebo sa mi zlomí tak že ma bolí môj. Teraz som si objednala gél laky a ako naschvál sa mi zlomili moje prirodzené nechty až do živeho. Tak teraz čakám než dorastú.

    SUMMER ELEGANT VIBE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to je mi tě líto.. Já gelové nehty nemám ráda, měla jsem nehty po nich dost zničené.

      Vymazat
  3. já používám nejčastěji sally hansen, ale teď střídám úplně nenalakované nebo gellak, který si dělám doma pod lampou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak od této značky jsem žádný lak ještě neměla.

      Vymazat
  4. Ten lak od Avonu má nádhernou barvičku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji laky na nehty od Essence, ale teď nějak často spíše používám miss sporty :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS