NAZUBY.CZ || Vše pro krásný úsměv na jednom místě

 Úsměv je něco, co Vás na každém člověku upoutá jako první. A není to jenom stavba rtů, co úsměv dělá úsměvem, ale také zuby. Už od mala mi bylo vtloukáno do hlavy, že o zuby se musí pečovat. Pamatuji si, jak jsme ve školce i ve škole chodili k zubaři, kde nám ukazovali jak si zuby správně čistit. Není to však jen o čištění, ale také o pravidelných kontrolách u zubaře. Nebudu lhát, v tomhle ohledu zrovna dvakrát poctivá nejsem. Čistit zuby ano, sem tam použít ústní vodu ano, ale zbytek už jde tak nějak mimo mě. Je to hlavně tím, že zuby mám v pořádku, nebolí mě, takže ani nemám důvod zubaře navštěvovat. Už jsem ale trochu rozumnější a jednou za rok se k zubaři vydám, aby mě utvrdil v tom, že moje zuby jsou ok. 

Na dentální hygienu nechodím, ani nevím proč. Stejně tak nepoužívám mezizubní kartáčky. Vystačím si pouze s elektrickým kartáčkem a čištěním zubů 2x denně. Občas si ale dopřeju "lepší" zubní pastu, abych svému chrupu dopřála trochu té péče. Když mi tedy přišla nabídka na spolupráci s e-shopem nazuby.cz, neváhala jsem ani minutu. Díky spolupráci jsem se rozhodla vyzkoušela nové značky zubních past, doplnila zásoby hlavic k el. kartáčku a pořídila ústní vody. 

Nazuby.cz je největší specialista na ústní hygienu a najdete zde úplně všechno. Od zubních past, kartáčků přes ústní sprchy až po produkty řešící různé problémy. Jak už jsem zmínila výše, doplnila jsem si zásoby v podobě náhradních hlavic k elektrickému kartáčku. Dále jsem si pořídila tři zubní pasty  - Biorepair, Elmex a Ecodenta. A na závěr jsem si pořídila dvě ústní vody od Ecodenta. Jsem ráda, že vyzkouším nové značky a nejvíc se těším na černou pastu Ecodenta. 

Jsem ráda, že jsem dostala možnost z e-shopu něco vyzkoušet a rozhodně z něj budu objednávat elektrický kartáček pro přítele k Vánocům. Osvědčil se mi více než klasický kartáček, tak ať máme elektrický oba :) 

Jak o své zuby pečujete Vy?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Nazuby.cz za produkty poskytnuté k recenzi

8 komentářů:

  1. To je skvělý nákup :-) Jinak já doma mám kartáček elektrický a máme doma i tu ústní sprchu a naprosto super! :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky sis vybrala. Já měla možnost spolupráce s tímto e-shopem taky a sáhla jsem po ústní spršce a cestovních kartáčcích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj výběr jsem viděla na tvém blogu a díky tomu mě ta sprcha docela zaujala.

      Vymazat
  3. Tak to je parádní balíček, ten se musí líbit každému 🙏🏻

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS