SEBAMED || Intimní mycí emulze a pěna

Intimní hygiena je pro mě opravdu velmi důležitá. Už několik let jsem poměrně dost náchylná k různým zánětům, ať už močáku nebo těm gynekologickým. Veřejné bazény, wellness a mokré plavky jsou mým velkým strašákem a tak po každé návštěvě těchto zařízení, musím učinit preventivní kroky, abych dalším nepříjemným potížím předešla. Nejenom preventivní péče, ale také různé mycí prostředky nejsou zrovna nejlevnější a ne každý funguje. Nicméně za ty roky jsem toho vyzkoušela plno a jedna z mála značek je právě Sebamed, pod kterou se můžu podepsat. 

Sebamed je moje oblíbená značka a kromě intimních produktů, má skvělé také deodoranty či pleťové krémy. Navíc se jedná o zdravotnickou značku, kterou seženete jak v lékárně, tak i drogerii. Intimní gely kupuji pravidelně už několik let, nově jsem začala používat také intimní pěnu. No a jelikož jsou to moje stálice v koupelně, rozhodla jsem se o zkušenosti podělit i s Vámi.


Intimní mycí emulze a intimní mycí pěna mají pH 3,8 a jsou vhodné ke každodenní hygieně pro ženy a dívky ve věkovém rozmezí 15-50 let. Hodnota pH podporuje rovnováhu přirozené mikroflóry, produkt je čistě na přírodní bázi a neobsahuje konzervační látky ani mýdlo. Mycí emulze má průhlednou gelovou texturu a pěna má praktickou pumpičku, kdy si dopřejete takové množství, jaké potřebujete. Oba dva produkty se dokonale postarají o vaše pohodlí. Poskytují efektivní zklidnění a antibakteriální účinky. Pěna byla navržena pro velmi citlivou pokožku.

V nabídce je pak ještě intimní mycí emulze s pH 6,8, která je vhodná pro ženy ve věku 50+ a intimní deodorant pro dlouhotrvající pocit pohody a svěžesti. 

Když si pořizuji tyto dva produkty tak vím, že na rok mám vystaráno a nebudu muset řešit intimní hygienu, protože tyto produkty Vám vydrží opravdu dlouho.

Jsou dostupné v drogerii DM nebo v e-shopu kupkosmetiku.cz 
(cena obojí 134,- Kč)

Jakou značku intimní hygieny používáte Vy? Tento článek je zároveň červnové testování Arome, kdy mi přišly dvě balení intimního gelu.
Mějte se krásně!
Petra

6 komentářů:

  1. Sebamed má skvělé pipka gely. Začínala jsem na Lactacydu a skončila u tohoto :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla v minulosti ještě Gynellu, ta byla taky fajn a Avon má taky fajn intim gely :)

      Vymazat
  2. Sebamed znám, ale vyloženě osobní zkušenosti nemám :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sebamedu jsem měla nějaké malé balení a nebyl špatný.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS