Spotřebováno: Duben 2022

Po skromnější březnové spotřebě tu mám bohatou dubnovou spotřebu. Řekněme si to narovinu, pomohly tomu i jednorázové produkty. Jak já ale říkám, i ty se počítají, a tak tu mám celkem 15 kosmetických produktů - z toho 10 plnohodnotné balení - a k tomu ještě dva doplňky stravy. Ze spotřeby jsem nadšena, je tu nejvíce péče o pleť, hlavně tedy jednorázové masky. Vlasovku a sprcháče tu tentokrát nenajdete vůbec.
 

Vesměs jsou to nové produkty, které jsem doma měla chvíli, ale jsou tu asi čtyři, které jsem doma měla pár let. Postupně však dochází na všechny a tak jsem ráda, že se mi doma kosmetika pomalu, ale jistě obměňuje. 



1. Koupelový koncentrát Tetesept Svaly a klouby - za mě jedna z nejlepších přísad do koupele na za poslední dobu. Pokud Vás bolí záda nebo klouby z jakéhokoliv důvodu, 20 minut koupele Vás vyléčí. Nedělám si srandu a doporučuji všema deseti! (recenze)

2. Bomba do koupele Soaphoria Ovocný sad - úžasná vůně, pomalé šumění, promaže pokožku těla, doporučuji. (recenze)

3. Korektor Essence - jeden z nejlepších korektorů, poměr cena výkon, jaký jsem kdy měla. Bohužel už se nevyrábí. (recenze)

4. Doplněk stravy vitamín D3 Naturevia - "déčko" je potřeba v zimě doplňovat. Značku doma používáme docela běžně a nemám, co bych k produkty vytkla. (recenze)

5. Doplně stravy Renoimu Maximal Renovality - jedna z posledních novinek Renovality. Produkt na podporu imunity. Navíc obsahuje zinek, selen, vitamin C a B6. (recenze)

6. Pleťová korejská maska Mediental vitamin K - příjemná maska, dobře hydratovala a vyživila pleť. Plátýnko větší, ale nespadávalo, nicméně se lehce odchlipovalo. (recenze)

7. Pleťová maska Balea Sweet Kurkuma - jedna z nejlepších masek od Balea, jaké jsem kdy měla. Skvělá vůně, pleť je hydratovaná, vyživená, heboučká. (recenze)

8. Pleťová maska Balea "vůně snů" - ze začátku na pleti pálila, nicméně po chvíli pálení ustálo. Plátýnko velké a tvrdé, nicméně maska dobře hydratovala. Po aplikaci lehce lepivá pleť. (recenze)

9. Hydrogelové polštářky Balea Glowing moments - tak tohle byla hodně velká paráda. Neskutečně vyhladily oční okolí a hydratovaly. (recenze)

10. a 11. Květové vody Symbiosis růže a levandule - fajn květové vody, kterým není co vytknout. Snad jen levanduli střičku, která byla rozbitá a stříkala všude. Nicméně skvělé na dočištění či jako základ pod olej. (recenze)

12. Pleťový olej Vanilkový rituál Moravité - úžasný a voňavý olej. Stačí pár kapek a vydrží Vám strašně dlouho. Pleť hydratuje, vyživuje, regeneruje a chrání pleť před vnějšími vlivy. (recenze)

13. Balzám na rty Nobilis Tilia - pokud máte rádi mastné balzámy, tento je přesně pro Vás. Poskytuje okamžitou úlevu, hydrataci a ochranu. Navíc zvládá jídlo i pití! (recenze)

14. Tělové mléko Bi-Oil - horká novinka, která obletěla instagram. Museli jsme si na sebe zvykat, ale nakonec to bylo super. Dobře hydratační, vyživující, jen ta vyšší cena.. (recenze)

15. Krém na ruce Avene Cold Cream - dostatečně hydratující krém na ruce bez parfemace. Nezanechává mastný filmek a na noc naprosto ideální. (recenze)

16. Levandulový olej Purity Vision - skvělý olej, nicméně rychle mizel. Na odličování nedoporučuji, ale do koupele a na tělo skvělý. (recenze)

17. Lak na nehty Essence Active whitener - zabraňuje žloutnutí nehtů, hodně rychle zasychá, stojí pár korun.

Doufám, že Vás článek bavil a případně jste objevili nové produkty!

Mějte se krásně!
Petra

10 komentářů:

  1. Ten olej od Tetesept je pecka. Krásně uvolnil bolavá záda, kupuji ho znovu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Já tuhle značku teď zkoušela poprvé a tělové mléko nebylo špatné :)

      Vymazat
  3. Tak se přiznám (a myslím, že to není poprvé) , že neznám ani jeden kousek. Jinak spotřeba prima, já toho za duben měla polovic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a mně přijde, že tu moc neznámé značky nejsou :D

      Vymazat
  4. Moc hezké produkty, nejvíce mě zaujal doplněk stravy od Naturevie a také levandulová voda, tu bych také ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, konečně musím nějaký ten olej či vodu vyzkoušet, ideálně právě levandulovou. No a krémíky Aveny mi taky vyhovují, nedivím se. A děkuji za tip na olej Tetesept. Kouknu se. ☺♥ Krásný večer přeji.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS