LÁSKA PODLE SHAKESPEARA Marná touhy snaha - Georgina Guthrie

 Autor: Georgina Guthrie
Počet stran: 480
Rok vydání: 2016
Žánr: román
Nakladatelství: Grada


Anotace
"Milovač, či nemilovat svou studentku, to je, oč tu běží..."
Aubrey Priceová má před sebou posledních pár týdnů studia na Torontské univerzitě. To, co mělo být nejkrásnějším obdobím jejího života, se po ni ale stává utrpneím. Tajný vztah s Danielem Grantem, asistentem na katedře angličtiny, čelí mnoha překážkám. Jeho odhalení by obzvlášť Daniela stálo nejenn pověst, ale i celou kariéru. Oba doslova odpočítávají minuty, než budou moci být konečně otevřeně spolu. Mezitím hledají útěchu v tajných vzkazech a tolik výmluvných slovech Shakespearových dramat a sonetů. Dokážou svou zakázanou lásku udržet v tajnosti?



Z mého pohledu
Stejně jako první díl, tak i ten druhý jsem přečetla jedním dechem. Stejně dojemný a chytlavý příběh o zakázané lásce. Ve druhém dílu se krátí čas, kdy hlavní hrdinové můžou být oficiálně spolu. I když už škola Aubrey skončila, musí stále počkat do její promoce, než se budou moct oficiálně ukázat. Jejich láska stále kvete a už se dostatečně poznali na to, aby svůj vztah posunuli dál. Nicméně i tady nastává několik komplikací, který milostný vztah hlavním hrdinům pěkně zamotá hlavy. Mají se stále co učit, ale jejich láska je silná. Co na jejich vztah řekne Danielův otec, jenž je děkanem a zároveň nadřízeným Aubrey? V knize nechybí ani vtipné scény, které Vás rozesmějí. I tato kniha je rozdělená na několik částí, kdy každá část je vyprávěna buď z pohledu Aubrey nebo Daniela. Pokud tedy máte tento žánr knih rádi, nebudete přečtení litovat!

Která knižní série za poslední dobu chytla Vás?

Mějte se krásně!
Petra

8 komentářů:

  1. Vidím, že tě série zaujala - vypadá to, že ses do druhého pokračování pustila skoro hned, co jsi ho sehnala ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle knižní série by se mi určitě líbila, až dočtu tu zásobu knížek, co mám doma, budu vědět, po čem bych se mohla podívat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. V první řadě mě zaujal název, i přesto ,že jsem SHakespeara zrovna v průběhu povinné četby nemilovala. Díky moc za recenzi plnou dojmů, po sérii se musím podívat!

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za recenzi. Po téhle i předchozí knize bych se mohla podívat.
    Za poslední dobu nemám přečtenou žádnou sérii, ale mám jich v knihovně hodně - některé ještě pokračují, jiné jsou třeba jen trilogie - například Měděný jezdec je jedna z těch, které mám ráda. Vracím se k ní ráda. 🙂
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už hodně dlouho nečetla žádnou sérii, takže tohle bylo příjemné zpestření :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS