New In: Duben 2022

 Duben utekl jako voda, a tak je na čase představit novinky, které se mi za uplynulý měsíc doma nahromadily. Popravdě jsem opět nečekala, že by duben mobhl být tak bohatý, hlavně tedy na PR balíčky, protože sama jsem udělala nákup jen jeden a to u Renovality. Balíčků tu mám celkem 5, všechno spolupráce, nákup jsem zapomněla vyfotit, tak jsem Vám ho jen vypsala. Tradičně převažuje hlavně kosmetika, nicméně není toho tolik jako v březnu. Dost protahování, užijte si článek :) 

Jako první PR balíček tu mám novinku od Renovality, a to makový olej. Makový olej je vhodný hlavně pro suchou a ekzematickou pokožku. Dá se použít i jako vlasový zábal nebo na miminka. Na novinku jsem velmi zvědavá, protože mák jako jídlo zrovna nemusím :D Navíc má velmi přijatelnou cenu.


Druhý PR balíček je tradičně Arome, tentokrát opět s Rituals. V balíčku jsem našla dva produkty řady Jing, a to sprchovou pěnu a difuzér. Obojí naprosto dokonale voní a mohu slíbit opět pozitivní recenzi. Dá se na Rituals napsat vůbec něco negativního? :) 


Třetí PR balíček je od značky Rejuvenated, od které mi darzil přírodní mořský kolagen. Jedná se o balení na měsíc a měl by napomáhat mladistvému vzhledu a příznivě působit na klouby. Chuťově je skvělý, vůbec ne sladký a na doufám, že mi bude vyhovovat!

Čtvrtý PR balíček je z e-shopu Denis Henry, kde jsem si v rámci spolupráce vybrala kameninovou mísu s průměrem 26 cm. Je opravdu nádherná, už se těším až v ní něco udělám. Ideální na saláty, ovoce nebo těsto..


Na konci měsíce mi pak dorazil ještě jeden PR balíček od Renovality s dalšími novinkami, ve kterém jsem našla novou čistící pěnu, na kterou se čekalo rok a půl! Poté je šest nových svíček, které voní naprosto dokonale. Já dostala Narcis a Lily Cotton. V balíčku byl také nový doplněk stravy Přeslička rolní. Ještě jsem i nakupovala sama, ale to vyfocené nemám. Koupila jsem si ještě jednu svíčku - levanduli a doplnila zásoby Ženské pohody a železa. 

Co jste si v dubnu pořídily Vy?
Mějte se krásně!
Petra

14 komentářů:

  1. Super produkty, které ti jistě udělaly radost. Sama bych z nich byla nadšená, hlavně z kosmetiky od Rituals a té keramické mísy - je opravdu krásná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ze všeho nadšená, samý supr kousky :)

      Vymazat
  2. Hezké spolupráce. Zaujaly mne svíčky od Renovality a klidně bych vyzkoušela i Jing od Rituals. A samozřejmě se mi líbí mísa - však mám taky se spolupráce úplně stejnou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tak strašně moc miluji značku RITUALS! Je to dokonalá značka a mám od nich doma celou řadu produktů. Velmi mě zaujal také ten makový olej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si ji zamilovala, hlavně tedy sprchové pěny!

      Vymazat
  4. Panečku, to je věcí!

    Rituals bych taky brala. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péto, krásné, Renovality jsi prostě ty : ))). krásný večer přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Čistící pěny mám moc ráda. Makový olej prý voní jako maková buchta :-) já mák naopak můžu docela dost, tak jsem zvědavá, co na něj řekneš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na něj zvědavá, třeba si ho oblíbím!

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS