LÁSKA PODLE SHAKESPEARA Sen noci univerzitní - Georgina Guthrie

 Autor: Georgina Guthrie
Počet stran: 488
Rok vydání: 2017
Žánr: román
Nakladatelství: Grada

Anotace
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Toronstské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
Ačkoliv zbývá už jen několik týdnů, kdy musejí svou lásku tajit, vše se znovu komplikuje. Zdá se, jako kdyby se nová děkanda, která ve funkci nahradila Davida Granta, rozhodla Aubrey zničit. Nejen že jí vyčítá každé drobné pochybení v práci, navíc je přesvědčena, že mezi Aubrey a bývalým děkanem Grantem probíhalo něco víc než jen pracovní vztah. Daniel se zase potýká s temnými stíny své minulosti, jež ho neustále pronásledují. Mohou zachránit svůj vztah, když se vše zdá být proti nim?


Z mého pohledu
Poslední a závěrečný díl shakespearovské romance, který příběh krásně uzavřel. Nebudu lhát, když řeknu že mě mrzí, že příběh skončil. Bylo to něco, co bych mohla číst dál a dál, protože autorka psát opravdu umí. Knize nemám co vytknout, snad jen to, že je v knize až zatraceně moc sexu :D Jako jo dobrý, jsou mladí a zamilovaní, ale aby skoro každá pusa hned skončila v posteli, to už mi přišlo trochu moc. Některé čtenářky byly toho názoru, že třetí díl je o ničem a zbytečný. To já bych úplně netvrdila, protože je to zakončení úspěšné romantické série. S Danielem v knize prožíváme problémy z minulosti, které se nějakým způsobem snaží vyřešit. Aubrey zase bojuje s novou děkankou, která ji vyloženě dělá ze života peklo. V jejich lásce je také mnoho překážek, ale vše skončí happy-endem, protože to u takových slaďáren přece bývá, no ne?

Celkově tuhle sérii hodnotím velmi pozitivně a v mojí knihovně má určitě svoje místečko. Je to přesně ten typ co mi velmi sedí a určitě si jej za pár let s radostí přečtu znovu.

Znáte tuhle trilogii? Láká Vás příběh?

Mějte se krásně!
Petra


8 komentářů:

  1. Tyjo, tak to se ti tato trilogie musí opravdu moc líbit, když jsi během chvilky přečetla i třetí díl :) Jak už jsem psala minule, knížky by se mi určitě líbily, byla by to fajn oddychovka :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že jsi narazila na knížky, ke kterým se v budoucnu vrátíš! Jinak tato knížka má ze série asi nejhezčí obálku :D Která obálka se líbí nejvíc tobě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se nad tím zamyslím, tak asi s tebou budu souhlasit a tato se mi také líbí nejvíc. Ta u prvního dílu je lehce čarodějnická :D

      Vymazat
  3. Já na romantickou literaturu moc nejsem, i když občas zabrousím i tam. Teď jsem si užila romantiku s Pláží v Chorvatsku, přečetla jsem Tatéra z Osvětimi a vrátila jsem se k detektivce...

    OdpovědětVymazat
  4. Je fajn, že se ti knížka líbila. Jak už jsem psala u předchozí, podívám se, jestli by se dala sehnat. 🙂

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS