PLEŤOVÉ MASKY Mediental Alpha

 Korejská kosmetika je pro mě stále velká neznámá a kromě pár zkušeností s pleťovými maskami, je moje zkušenost nulová. Avšak není to proto, že by mi masky nevyhovovaly či jsem korejskou kosmetiku nechtěla zkusit. Ráda si přečtu články a recenze o korejské kosmetice, ale tak nějak mám doma stále kosmetiky spoustu a další kosmetiku si kupovat nechci. Nicméně si ke mně vždycky nějakou cestu najde, hlavně tedy ji dostávám jako dárek od Domči, kdy mi vždycky několik plátýnkových masek pošle. Tentokrát mi poslala čtyři kousky značky Mediental, kdy dnes vám představím dvě z řady Alpha mask. 

Série Mediental Alpha je maska s recepturou obohacenou o rostlinné extrakty obsahující vitamíny. V nabídce si pak můžete vybrat z vitamínu A, B, C, E a K. Já dostala na vitamín K a A. 


Vitamín K podporuje hojení a zlepšuje tón pleti. Maska obsahuje extrakt ze šruchy, který zklidňuje podráždění, chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy a intenzivně obnovuje. Dále obsahuje ektrakt z brokolice, který zvlhčuje, zjemňuje pokožku a dělá ji pružnější. Extrakt z aloe urychluje hojení ran, má protizánětlivé vlastnosti a zmírňuje zarudnutí. Maska má antioxidační vlastnosti. Po aplikaci pleť nelepí, je vyživená, pružná a hydratovaná.

Vitamín A zesvětluje, posiluje a obnovuje pokožku, reguluje sekreci mazu. Obsahuje extrakt z perel, který pokožku zvlhčuje, matuje a má protizánětlivé vlastnosti. Kromě toho zpomaluje stárnutí, zesvětluje barvu a zlepšuje tonus pleti. Je vhodná pro všechny typy pleti, dodává hydrataci, zklidnění a působí proti akné.

U obou masek jsou plátýnka poměrně dost silná a sérum nikde neteče. Je akorát velké na obličej a dobře přilne, kromě tedy brady a ohybu, kde má tendenci odstávat. Obě masky jsou bez parfemace a velice příjemné. Bohužel na internetu nejsou moc k dostání, nicméně kdo hledá najde a jsou za velmi přijatelnou cenu. Celkově jsem s maskami byla spokojená a mohu je doporučit :) 

Používáte korejskou kosmetiku?

Mějte se krásně!
Petra

9 komentářů:

  1. Korejskou kosmetiku vůbec nepoužívám a ani mě to neláká :) Spíš jsem ráda, že už jsem si našla svoje produkty, které mi sedí a ani se mi nechce zkoušet nic nového :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U některých produktů mám také svoje stálice, které málokdy vyměním :)

      Vymazat
  2. Tvoje recenze vždycky překvapí - míváš v nich méně známou kosmetiku (aspoň pro mne), takže díky za rozšíření obzorů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že mohu přinést něco neobvyklého :)

      Vymazat
  3. Vůbec mi tyto masky nic neříkají.

    OdpovědětVymazat
  4. Korejská kosmetika je moje láska :-) plátýnkové masky ale tak moc nepoužívám, spíš naše od Garnieru :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS