SYMBIOSIS || Péče o pleť s českou přírodní kosmetikou

Díky e-shopu Na paloučku jsem objevila plno nových kosmetických značek. Hlavně tedy těch slovenských a samozřejmě českých, na které se e-shop přímo specializuje. Jednou takovou značkou je i Symbiosis, která mě zaujala hlavně svými obaly. Jsou jednoduché, originální a prostě zaujmou na první pohled.

Symbiosis je česká, ručně vyráběná přírodní kosmetika, za kterou stojí mladý sympatický pár. Na začátku vyráběli kosmetiku v kuchyni rodičů a testovali ji na rodinných příslušnících. Nyní má Symbiosis svoje místo na českém kosmetické trhu a na svoje si přijdou ženy, děti i muži. V nabídce najdete květové vody, peelingy, oleje či konjakové houbičky a produkty na vousy.


Mně se doma sešly rovnou čtyři produkty, které jsem vyzkoušela a dnes bych Vám je ráda představila. Nutno podotknout, že jsem do produktů vkládala velké naděje a očekávala, že mi vše sedne. Všechny produkty jsou 100 % přírodní, ručně vyrobené a z kvalitních surovin z ekologického zemědělství. Dnes si tedy představíme květové vody, balzám na rty a pleťový krém.

Květové vody máte v nabídce hned tři - růže, levandule a máta. Můžete si vybrat ze dvou velikostí - 50 a 100 ml. Mají příjemnou vůni, která není žádným způsobem umělá. Aplikaci Vám usnadní rozprašovač, který mi u růže vyhovoval trochu více (možná jen vada materiálu). Levandulová voda vyživuje, hydratuje, regeneruje a můžete ji použít i na rozčesávání vlasů. Růžová voda čistí a osvěžuje pleť, navíc pomáhá sjednotit pokožku. Já je používala na dočištění a poté jako první krok ve své skincare rutině.


 Citrusový balzám na rty se šalvější jsem si oblíbila nejvíce. Obsahuje včelí vosk, kakaové máslo a karité. Má svěží vůni krvavého pomeranče a šalvěje, kterou v létě oceníte. Na rtech je velmi příjemný, okamžitě ulevuje a hydratuje. Není nijak extra mastný a přijde mi, že obsahuje malá zrníčka, která jsou super jako jemný peeling. 

Šlehaný pleťový krém s hrozným olejem můžete koupit ve dvou velikostech - 60 ml  a 15 ml. Já měla na vyzkoušení menší balení, které mi hravě vydrželo dva měsíce. Je to podle mě skvělé, když chcete produkt vyzkoušet, ale nechcete hned kupovat plnohodnotné balení. Krém má našlehanou konzistenci a je vhodný hlavně pro citlivou a problematickou pokožku. Obsahuje karité, šalvěj lékařskou a hroznový olej. Pleť hydratuje, vyživuje, zanechává ji nádherně hebkou, lehce však zanechává pleť mastnou. 

Slyšeli jste o značce? 

Mějte se krásně!
Petra

14 komentářů:

  1. Tak o tejto značke počujem prvý krát ale vyzerá skvelo.

    COLORFUL AUTUMN

    OdpovědětVymazat
  2. Já značku taky neznám. Zaujal mne balzám na rty (i když nevím, jak by mi vyhovovala zrníčka) a krém.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku vidím poprvé, ale menší, české značky s přírodní kosmetikou mi jsou hodně sympatické:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten balzámek na rty vypadá velmi sympaticky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím poprvé a musím říct, že se mi ty produkty hodně líbí :-) Navíc je skvělé, že takto podporuješ české firmy, hlavně co se kosmetiky týče.

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Značku vidím prvně, ale nevypadá vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Značku také neznám, ale po tom balzámu bych sáhla hned. Každý rok v tomto počasí mám popraskané rty a tak té hydratace není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprosto perfektní, třeba na něj někde narazíš :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS