AROME || Únorové testování s Bi-Oil, Blistex a Tetesept

 V únorovém balíčku od Arome jsem našla hned tři produkty, o kterých už jsem dříve slyšela. Docela jsem se bála, že v balíčku najdu pleťovou kosmetiku, protože zrovna té mám doma hodně a potřebuji ji spíše spotřebovat než dostat, ale kdyby to byla taková Manufaktura nebo něco, co jsem ještě neměla, nepohrdla bych ani pleťovkou. Nicméně v balíčku jsem našla nové tělové mléko od Bi-Oil, balzám na rty s SPF 50 od Blistex a koupelový koncentrát Svaly a klouby od Tetesept. 


Tělové mléko Bi-Oil zažila velký boom na sociálních sítích. Nejenom blogerky, ale i různé známé osobnosti jej dostali na vyzkoušení a sklidilo poměrně kladný ohlas. Já od značky nic nezkoušela, takže mě tenhle boom nechal poměrně chladnou. Navíc čím dál víc používám oleje, takže sama si mléka nekupuji a pouze spotřebovávám ty, které dostanu. Tohle mléko je výjimečné tím, že obsahuje 42 % olejových složek, to je dvakrát více než klasická tělová mléka. Obsahuje šípkový a jojobový olej a naopak v něm nenajdete konzervanty, parabeny a ftaláty. 
Mléko má velmi tekutou konzistenci, což mi zpočátku ne úplně vyhovovalo a musela jsem si na ně zvykat. Před použitím se musí protřepat a doporučuji ho používat na navlhčenou pokožku. Zanechává lehoučký filmeček, ale nic strašnýho z čeho byste byly mastný. Mléko nehodnotím negativně, ale nic co bych nutně musela mít znovu. Navíc není zrovna levné a v drogerii najdete mnohem levnější.



Koupelový koncentrát na svaly a klouby od Tetesept jsem uvítala všemi deseti. Obecně je známo, že produkty do koupele naprosto miluju. Od značky jsem měla zatím jen soli do koupele a nějakou pěnu, ale koncentrát ne. Obsahuje výtažek z kostivalu, arniky, rozmarýnový olej, eukalyptový a myrtový olej a olej ze skotské borovice. Podle toho také voní a je to velmi příjemná vůně. Už po několika minutách ve vodě cítíte, jak se svaly uvolňují. Naprosto ideální po cvičení či jiné fyzické námaze. 


Blistex je moje láska a doma jich mám hned několik. Tento už jste tu mohli vidět, protože jsem si jej zamilovala v létě, hlavně díky SPF 50. Často na SPF ale zapomínáme i v zimě, takže jsem jej hned přibalila na dovolenou na horách. Balzám je v tyčince, lehce aplikovatelný, vyživuje a hydratuje a věřím, že se stane Vaším parťákem nejen na cestách, ale také doma nebo v práci. 

Zkoušeli jste některý z produktů? Zaujal Vás některý?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi

6 komentářů:

  1. Blistexy jsem měla dva, teď používám třetí a všechny byly bezva, takže mne jednoznačně nejvíc z tvého testování zaujal právě tento produkt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou naprosto boží, používám je strašně ráda!

      Vymazat
  2. Balzámek od Blistex je fajn a schovávám si ho na léto. Co mě ale dostalo, je olej od Tetesept, ten je parádní a budu ho kupovat znovu, opravdu hezky uvolní bolavá záda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. BiOil se chystám vyzkoušet už dlouho, ale zatím nějak nebyla příležitost a mám spoustu olejíčků od jiných značek, mám moc ráda SALOOS, balzám jsem také nezkoušela, ale o značce Tetesept jsem již slyšela a možná také vyzkouším, protože vypadá moc dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos mám také ráda. Tetesept je poměrně kvalitní značka za přijatelnou cenu :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS