Spotřebováno: Únor 2022

Vzpomínám si, jak jsem v lednovém spotřebováno psala, že v únoru určitě 10 spotřebovaných produktů nebude. No a ejhle, ono je. Je to fakt bohatá spotřeba, která mi na konci měsíce udělala velkou radost, protože jsem tak mohla sáhnout do zásob a vyzkoušet konečně produkty, které na vyzkoušení čekají klidně i dva roky. Mám tu opět takový mix produktů, tentokrát i vlasovka a hlavně tedy tři sprchové gely, kterých mám v zásobě také hodně.

Celkem tu tedy mám 14 kosmetických produktů a jeden doplněk stravy. Velkou radost mi dělá to, že se jedná o plnohodnotné produkty. Žádné jednorázové, i když ty by se taky počítaly a jejich čas ještě přijde. Nicméně teď už se pojďme podívat, co všechno se mi podařilo spotřebovat. 



1. Parfém Calvin Klein Euphoria - bohužel tohle pro mě bylo zklamání. Tuhle vůni už jsem v minulosti měla, takže vím jak voní. Tohle byla nějaká imitace, která voněla úplně jinak a ke konci už mi vůně spíše vadila.

2. Doplněk stravy Renovality Ženská pohoda - tohle tady máme pořád. Beru ji asi už rok v kuse a spím po ní jako zabitá. (recenze)

3. Odlakovač na nehty Bevola - kouppíte v Kauflandu do 50,- Kč. Má praktický aplikátor a dobře odlakuje, kupuji opakovaně.

4. Top Coat Londontown - tohle je velká paráda a doma už mám další balení. Dodá nehtům gelový vzhled a prodlužuje výdrž laků, doporučuji. (recenze)

5. Lak na nehty Bourjois odst. 13 - krásná červená barva, která s top coatem má i slušnou výdrž. Bohužel lak samotný moc dlouho nevydrží. Moc mi u něj nevyhoval štěteček, ale jinak barva skvělá. (recenze)


6. Balzám na rty Yves Rocher Pomeranč v čokoládě - tak tohle se hodně povedlo. Můj první balzám od YR a určitě ne poslední. Skvěle voněl, hydratoval a vyživoval. (recenze)

7. Pleťový krém Astrid Aqua Biotic (citlivá pleť) - já mám sice pleť smíšenou, ale v zimě mi sedl dobře. Pěkně voněl, hydratoval, je trochu hutnější, ale nezanechával mastný film. (recenze)

8. Hyluronové sérum Renovality s vit. C a B3 - jedna z novinek loňského roku. Skvělé sérum na ranní skincare, voní po citronové trávě. Dokonale hydratuje, dodává svěží vzhled a rozjasňuje. Používám už další balení. (recenze)

9. Neroli voda z pomerančových květů Saloos - skvělá vůně, fajn střička, která funguje jako rozprašovač, takže ideální na osvěžení. Rozjasňuje, regeneruje, skvělá jako základ pod olej či na rozčesávání vlasů. (recenze)


10. Sprchový gel Yves Rocher Sladká ostružina - dokonalá vánoční limitka. Stačí ho malé množství, nevysušuje a zanechává dlouhotrvající vůni. (recenze)

11. Sprchová pěna Rituals The Ritual od Karma - objev roku. Něco tak příjemného jsem dlouho neměla. Pěna je naprosto dokonalá a ještě dokonaleji voní. (recenze)

12. Sprchový gel Ezo Zimní pohádka - tady jsem byla trochu v rozpacích z vůně, která mi úplně vánoční nepřipadala. Nicméně sprcháč dobře umyl a nevysušoval. (recenze)

13. Tělový scrub Rituals The Ritual od Karma - skvělý peeling, který Vám dlouho vydrží. Není extra hrubý, ale pleť zbaví šupinek dokonale. Doma mám ještě jedno balení, je prostě skvělý. (recenze)

14. Šampon Zahir Cosmetics Neroli - skvělý šampon, který moc nepění, ale vlasy umyje dokonale. Volila bych teda jiný aplikátor, protože ke konci balení už jsem obsah nemohla vypumpovat. Nicméně je přírodní, takže bez silikonů a parabenů. (recenze

15. Kondicionér Zahir Cosmetics Neroli - kondicionér také skvělý, vlasy jdou po něm krásně rozčesat a nejsou rozlítané. Navíc pěkně voní a také neobsahuje silikony a parabeny. (recenze)

V březnu to bude těsné, ale věřím, že se opět podívám na dno deseti produktům. Z uvedených jste něco zkoušeli? 

Mějte se krásně!
Petra

10 komentářů:

  1. To jsi se dostala na pěkné číslo. Já skončila u 6 produktů. Ale jsem ráda, že se mi povedlo dopotřebovat pleťovou masku od YR. Měla jsem tu tubu otevřenou hodně dlouho, protože se jednak moc "nemaskuju" a jednak jsem její používání prokládala plátýnkými maskami. Sprcháč od YR tu mám taky - jak ten ostružinový, tak pomerančový, docela se na ně těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty limitky od YR jsou skvělé, že se dají použít i během roku :)

      Vymazat
  2. Také moc pěkná spotřeba. YR i Rituals miluji :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, super článek. CK Euphoriia mám také, velmi ráda se k ní vracím. Ritals - přesně tuto řadu, ne však celou jsem zkoušela. ♥
    Měj krásný den milá Péto. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rituals je láska a všechny řady voní dokonale :)

      Vymazat
  4. Super článok! :) Ja by som veľmi chcela vyskúšať kozmetiku od The Rituals, tak uvidíme :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  5. Ten tělový scrub musel být super, zrovna mi doma dochází a musím si opět nějaký pořídit. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doporučuji právě tento od Rituals nebo od Renovality či Saloos :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS