New In: Únor 2022

 Po poměrně bohatém lednu, tu mám skromnější únor. Neměla jsem v plánu nic moc kupovat, protože všeho mám spoustu, jen co mi chybělo byly zimní boty. To byl boj, který trval od listopadu a tak nějak skončil až v únoru. Doma mám dvoje válenky, ale to jsou prostě takový papuče :D Pak jsem měla vyhlídlé sněhule od Tamaris, ale ty mi byly velké a na fotce vypadaly prostě líp než ve skutečnosti. Které boty to nakonec vyhrály uvidíte níže. 


Renovality měli krásnou akci -21% na celý nákup, tak jsem ji využila k doplnění zásob. Vzala jsem klasiku Hyaluronové sérum, potom Hyluaronové sérum s vitamínem C a doplněk stravy Ženská pohoda. Všechno byste už měli ode mě znát. 



Balíček od Arome obsahoval tři produkty - tělové mléko, balzám na rty a koupelový koncentrát. Na všechny produkty už vyšla recenze v předchozím článku, tak tam si můžete přečíst více. Z balíčku jsem měla radost a žádný z produktů nebyl zklamáním. 


Teď už tedy moje zimní boty, které to nakonec vyhrály. O značce Vasky jsem uvažovala déle, ale vzhledem k ceně jsem vždy odstoupila. Nicméně to byl kup roku a já si boty naprosto zamilovala. Stály tedy 3399,- Kč, ale jsou tak mega pohodlný a neprotečou. Navíc je to česká a ruční výroba. 


Přítel docela zaválel, když mi objednal tento kufřík na šperky. Nikdy jsem se nezmínila, že bych něco takového chtěla, ale překvapil, že si všiml, že nic na šperky nemám. No radost obrovská, konečně mám kam dát hodinky, náušnice a jiný serepetičky. Neměli jsme žádné výročí, narozeniny nic, prostě mi jen udělal radost, láska :)

Skromnější měsíc, ale jsem za to neskutečně vděčná. Čím míň kosmetiky, tím líp, aspoň redukuji jak blázen a nějaké ty hmotné produkty se taky snažím omezit. Přece jen teď výdajů máme až až a ještě budou!

Mějte se krásně!
Petra

15 komentářů:

  1. WOW, velmi mě ohromilo více věcí - Vasky jsou dokonalé, séra vypadají také moc dobře a šperkovnice, to je zkrátka sen každé ženy! :) Moc krásné a praktické věci, souhlasím, že méně je také někdy více.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty boty ♥ Hned jsem se do nich zamilovala, asi si na ně budu muset taky našetřit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Samé prima věci, zejména ty boty vypadají skvěle. A přítel taky bodoval :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty jsou boží a ta šperkovnice? Wow. Já mám doma tolika šperků a hlavně třeba náhrdelníky vůbec nevím, jak je mít uložené :-D Mám je v krabičce a na prstýnky a náušnice mám takový ,,věšáček".

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich moc nemám, ale zase jsem je neměla i tak kam dávat :D

      Vymazat
  5. Páni Peto, že mne ani ty Vasky nepřekvapují ☺♥ Koncem roku 2019 jsem se účastnila jednoho talku, kde právě Vasky měli svého markeťáka. Mě loni oslovily jejich sandále-pantofle, zvážím jistě i na letošní léto, protože jsem si nové - kožené nepořídila. Udělala jsi si radost a investice do kvalitní obuvi se vždy vyplatí. Ty jo, šperkovnice, od přítele, z ničeho nic, co tím asi chtěl říct - haha. ♥
    Krásný víkend měj!! ☺

    Blog MonalisaBeautyEriAnna




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty jejich pantofle/sandále jsem taky koukala a uvažuji o nich v létě :)

      Vymazat
  6. Teda, únor úspěšný u obou po všech směrech :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, ta šperkovnice je opravdu dokonalá! Vypadá krásně a doplňky se v ní budou skvěle vyjímat. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě ano, už se těším až si je do ní dám :)

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS