ZOO Hluboká

 Při našem loňském jednodenním výletu na zámek Hluboká nad Vltavou jsme se rozhodli i k návštěvě zoo. Nikdy dříve jsme tam nebyli a s přítelem máme zoo rádi. I když jsme zde byli o prázdninách, lidí zde nebylo tolik, takže to bylo moc fajn. Zoo Hluboká najdete v Jihočeském kraji nedaleko Hluboké nad Vltavou. Jedná se o poměrně malou zoo, ale velmi upravenou a příjemnou. Neustále procházíte kolem pavilonů, takže se nemusíte bát, že byste šli nějakou dlouhou štreku bez zvířat, jako je tomu třeba v Brně.


V zoo se také můžete najíst v restauraci, která je pěkná a je zde hodně místa. Pod ní se nachází dětské hřiště. Výběr jídel je fajn, najdete zde klasiku jako v jiných restauracích. Moc fotek nemám, protože se mi foťák vybil, tak aspoň pár fotek zvířátek. Každopádně se můžete těšit na medvědy, plameňáky, tygry, opice a další. Slony a žirafy tu ale bohužel nenajdete.. 





Byli jste někdy v této Zoo? Jaká je podle Vás nejhezčí u nás?

Mějte se krásně!
Petra


6 komentářů:

  1. V této ZOO jsme byli s přítelem minulý rok, ale byli jsme zklamaní, i když jsme věděli, že ZOO je menší, byli jsme zklamaní, z větších zvířat jsme žádné neviděli a přišlo nám to tam takové nudné :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejný názor mám o zoo v Liberci, ta pro nás byla velké zklamání..

      Vymazat
  2. O této ZOO jsem slyšela samé chvály. Chystám se tam :) Pro mě je TOP jihlavská

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jihlavskou mám taky ráda, ale pár let už jsem tam nebyla.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS