FABERLIC || Lesk na rty Sweet Berry

Nikdy jsem nebyla a nejspíš ani nikdy nebudu fanynka lesků na rty. Dříve jsem nepoužívala ani rtěnky, nicméně po čase jsem jim přišla na chuť a nyní má moje sbírka několik desítek kousků. Pár lesků u mě ale taky najdete, nicméně jsem si je nepořídila sama, ale buď jsem je dostala v rámci spolupráce nebo jako dárek. Celkově mi na leskách vadí to, jak jsou lepivé, nezasychají a mají nulovou výdrž. Nedejbože když fouká vítr a vlasy Vám lítají a přilepují se na rty, to naprosto nenávidím.

Dnes Vám ale jeden lesk představím a to od značky Faberlic, který jsem dostala jako dárek. Co jsem tak koukala na internetu, tak už se pravděpodobně tato verze nedá sehnat, nicméně Faberlic má v nabídce jiné, tak kdyby Vás tahle značka lákala, můžete mrknout.

Při hledání na internetu, zda je tento lesk ještě k sehnání, jsem se pokoušela zjistit i jaký odstín mám doma já. Protože ať hledám jak hledám, na obalu žádná zmínka o odstínu prostě není. Nicméně je to moc pěkná vínová barvička, která se skvěle hodí ke kabátům a hlavně na podzim. Lesk je velice pigmentovaný, ale velmi lepivý. Aplikátor je velice jednoduchý, po odšroubání víčka najdete malou dírku a mačkáním tuby dostáváte ven produkt. Aplikátor zároveň skvěle poslouží na rovnoměrné rozetření po rtech. 

Nicméně jsme si nesedly právě kvůli lepivosti. Když delší dobu neotvíráte pusu, rty se k sobě přilepí. Výdrž je takřka nulová, pití ani jídlo nezvládá vůbec, ale s tím člověk u lesku většinou počítá. Nicméně díky té barvě dokonale upatlá hrnky či skleničky. Já jej nosím třeba jen na venčení psa nebo jako rychlovku na nákupy a tak. 


 Jinak odstín je to opravdu nádherný a chválím za tu pigmentaci. Kdyby to byla rtěnka, jsem nadšena, protože takové barvy na podzim miluju, nicméně jinak je to propadák.

Používáte lesky na rty?

Mějte se krásně!
Petra

4 komentáře:

  1. Odstín je to opravdu pěkný, ale já nejsem příznivec lesků na rty, takže je nepoužívám.
    Měj hezkou neděli. 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, že barva je moc pěkná. A taky nejsem milovnice lesků.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS