REJUVENATED || Přírodní kolagenový nápoj

 Kolagen beru už poměrně dlouho. Začala jsem jej brát hlavně kvůli bolesti kloubů, které mě vždy po fyzické námaze, trápily. Věděly jste ale, že kolagen přináší i jiné benefity jako je zdravá pleť, silné vlasy nebo nelámající se nehty? Ze začátku jsem jej brala ve formě krystalických kostiček, které se rozžvýkaly v puse. Bylo to pro mě velmi rychlé a snadné užívání a nic jsem k tomu nepotřebovala. Na trhu jsem ale i jiné možnosti užívání kolagenu, například jako nápoj, který je ve světě a na sociálních sítích velmi oblíbení. Dnes se na takový jeden kolagenový nápoj od značky Rejuvenated podíváme. 

Jedná se 100 % přírodní kolagenový nápoj vyráběný ve Velké Bitránii. Obsahuje hydrolyzovaný mořský kolagen a je obohacen o vitamín C, kyselinu hyaluronovou, zinek, měď, vitamín C, B3, B5 a B6 a antioxidant Acai Berry. Díky poslednímu má ovocnou vůni a je velmi osvěžující. Navíc se jedná o nejsilnější a nejúčinnější složení na našem trhu.

Jak už jsem naťukla výše, kolagen pro naše tělo přináší hned několik benefitů. Kolagen má blahodárné účinky pro naši pleť, posiluje vlasy, nehty a stejně tak napomáhá správné funkci kloubů a celkově pohybového aparátu. Já sama jsem zaznamenala, že mě při fyzické námaze nebolí kolena. To je opravdu něco, co opravdu oceňuji, protože kolikrát jsem je cítila i při obyčejném dřepu. Dále jsem si všimla pevnějších nehtů, které nemají potřebu se lámat a v neposlední řadě vidím změny na pleti. I v období "našich dnů" se mi nevyskytují takřka žádné pupínky a co víc, na pleti nemám žádné suché šupinky.

Chválím také za obal, při jehož výrobě je myšleno na životní prostředí, proto je vyroben z kompostovatelného obalu a neobsabuje plastovou odměrku. Zakoupit si můžete kovovou odměrku, která přesně odpovídá denní dávce. Pokud je to pro Vás zbytečná investice, bohatě si vystačíte s polévkovou lžící, která také odpovídá denní dávce. 


Kolagenový drink piju každý večer před spaním. Proč zrovna před spaním? Protože buňky v našem těle se obnovují právě během spánku a ráno se tak díky tomu vzbudíme svěží. Když však jdu ale na noční, dám si drink klidně i během dne. Stačí jednu vrchovatou polévkovou lžíci rozmíchat ve 250 ml vody či jiném nápoji, nechat dostatečnně rozpustit, znovu promíchat a vypít. Můžu vám říct, že na tento drink se budete těšit, protože chutná naprosto výborně! 

Berete nějaký kolagen? Je Vám sympatičtější nápoj nebo tablety?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Rejuvenated za produkty poskytnuté k recenzi

4 komentáře:

  1. Já kolagen nevyhledávám, jak ho vídám hodně na IG, tak se mi spíš jeho propagací zprotivil ;) Ale třeba jednou přijdu na to, proč je tak prospěšný :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já obecně nemám různé rozpustné věci (třeba šumivé vitamíny) moc v lásce, takže dávám přednost tabletám (ale zrovna kolagen nezobu)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS