Spotřebováno: Říjen 2023

Říjnová spotřeba mi opět udělala velkou radost. Zatím to vypadá, že tento rok se pod hranici deseti produktů nedostanu, a to pro mě znamená hodně. Zásoby jsou pořád velké, i když tento rok se mi daří redukovat neuvěřitelným způsobem a hlavně dokupuji jen to, co opravdu dojde. Tentokrát tu má velké zastoupení péče o pleť, kdy jsem spotřebovala celkem šest produktů.


Celkem tu tentokrát mám 13 produktů, z toho jen jeden jednorázový. Po jednorázových moc nesahám, ale měla bych, protože jejich zásobu mám taky velkou. Ovšem zase mi pomáhají dohnat limity deseti kusů, když to nějaký měsíc vypadá, že by to nemuselo vyjít. 



1. Koupelový olej Saloos meduňka - ideální na koupel, pokuď chcete rychle usnout. Meduňka je známá právě díky blahodárným účinkům klidného a spokojeného spánku. (recenze)

2. Koupelový olej Saloos rozmarýna - další skvělá vůně, kterou jsem si zamilovala. Jedná se o velmi zajímavou vůni, která mi velmi sedla a ráda jsem olej používala. (recenze)

3. Šampon Australian Bodycare Hairloss - společně s kondicionérem a doplněm stravy ze stejné řady je výborný proti vypadávání vlasů. Tolik nových baby vlásků jsem dlouho neměla! (recenze)



4. Tělové máslo Ryor šeřík - tělová másla od Ryor jsou jedním slovem boží. Miluju jejich konzistenci, vůně i účinky. Šeřík je velmi intenzivní a dlouhotrvající vůně. (recenze)

5. Sprchový gel Kneipp Good night - jedná se o velmi specifickou vůni, která je za mě unisex. Používat ji můžou muži i ženy a věřím, že si ji zamilují. Nevysušuje, božsky voní, umyje. (recenze)

6. Tuhé mýdlo Moravité Víno v růžích - velmi příjemné tuhé mýdlo, které obsahuje kousky sušených růží. Pokožku těla nevysušuje, provoní a pěkně umyje. Navíc poměrně dlouho vydrží oproti sprchovým gelům. (recenze)

7. Krém na ruce Manufaktura louka - edice louka se velmi povedla a je dokonale voňavá. Co se týče krému na ruce, tak se jedná o průměrnou hydrataci, bohužel nic pro extra suché ruce. Rychle se však vsakuje a nezanechává mastný film. (recenze)


8. Hydrofilní odličovací olej Saloos bergamot - za odličováky od Saloos dám ruku do ohně. Za mě jedny z nejlepších odličovačů, které kupuji opakovaně. (recenze)

9. Tónovací mlha Renovality Dotek slunce - naprosto boží kousek, který si zamilujete. Zdravě vypadající a opálená pleť už po třech použití. Rozhodně si jej pořídím teď na zimu, kdy jsem jak bledule. (recenze)

10. Bioaktivní sérum Saloos retinol - retinol má naprosto fantastické účinky a jakmile jej začnete používat, zamilujete si jej. Bojuje proti akné a vydrží opravdu dlouho. (recenze)

11. Pleťový odličovací hydrofilní olej Studio La Nature - cestovní balení/vzoreček byl moc fajn, ale moc dlouho nevydržel. Každopádně dobře odlíčil, neštípal, v očích nevytvářel mlhu. (recenze)

12. Tea tree olej Dr. Max - když pominu šílenou parfemaci, tak jeho účinky jsou fantastické. Koupila jsem si jej do zásoby a je naprosto skvělý na pupínky! (recenze)

13. Pleťová maska Nivea Hydra skin effect - skvělé hydratační účinky, výživa i osvěžení. Pokud vaše pleť potřebuje vzpruhu, tohle je skvělá volba! (recenze)

Zkoušeli jste některý z produktů?

Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Tea tree olejíček zrovna potřebuju dokoupit, tak to je dobrý tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji másla od Ryoru a miluji šeřík. A super spotřeba, vážně se Ti daří, hlavně vždy od všeho něco :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchové oleje od Saloos mám moc ráda, hlavně v zimě ty bylinkové

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, zkoušela jsem pouze Nivea masku jinak nic. Něco jsem měla i z šeříkové Ryor řady, ale vůbec mi nevoněla a z Manufaktury jsem kdysi měla krém na ruce z jiné řady a hydratačně úplně k ničemu. Teď mám doma velké zásoby Avon krémů na ruce, ale vypadá to, že je přes zimu stáhnu minimálně půlku.

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty neznám, zatím jsem nezkoušela, ale zaujala mě ta tónovací mlha. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS