REGINA KOSMETIKA || S ovocnými balzámy na rty léto ještě nekončí

Za okny už léto definitivně skončilo, ale pokud se s ním ještě nechcete úplně rozloučit, tak tento článek je přesně pro Vás. Mám tu pro Vás jeden malý tip (vlastně rovnou čtyři), jak si léto ještě prodloužit, minimálně na Vašich rtech. V létě česká kosmetická značka Regina uvedla na trh šťavnaté balzámy na rty a laky na nehty v pastelových barvách (o těch zase jindy). Balzámky si můžete pořídit hned ve čtyřech ovocných variantách - meloun, třešeň, hruška a malina. 

Všechny čtyři kousky se pyšní veselými a oknu lahodnými obaly, které přímo připomínají léto. Člověk si jejich používání zamiluje nejen díky veselým obalům, ale také pro jejich účinky. 

Jelení lůj je tradiční český výrobek. Jedná se o ikonu značky Regina, kterou si můžete pořídit hned v několika variantách. Kromě ovocných variací jej můžete pořídit v tradiční verzi bez příchutě, v bylinné verzi nebo v té speciální. Zkrátka si vybere každý, záleží jen na Vás, co preferujete. Sama  si klasický Jelení lůj pamatuji od dětství, protože se u nás doma používat nejvíce. Jednalo se o klasiku, která Vás rozhodně nezklame a skvěle Vašim rtům poslouží. 

Skvěle poslouží i ovocné verze, které teď v chladných měsících jako když najdeš. Já je mám snad všude. Jeden v kabelce, druhý v autě, třetí v práci a čtvrtý na nočním stolku. Léto si tedy připomínám vždy a všude, protože přece jen se s ním stále nemohu rozloučit. Navíc díky balzámkům ani nemusím. 

 

Meloun, třešeň, hruška i malina mají totožné vlastnosti. Intenzivně regenerují, chrání rty před poškozením, hydratují, vyživují a jsou šetrné i k citlivé pokožce. Je tedy jen na Vás, které ovoce je Vám nejbližší. Všechny mají navíc indentickou vůni i chuť jako čerstvé ovoce. Který si vybere?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji značce Regina za produkty poskytnuté k recenzi

4 komentáře:

  1. Já mám pomády taky všude - v batohu, na nočním stolku, v práci ve stole, na chalupě... A lákalo by mne vyzkoušet všechny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna nedávno jsem objednávala velkou zásobu těchto balzámů a vede u mě slaný karamel :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají krásně a má volba by byla jasná - sáhla bych okamžitě po melounu! :D :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS