Spotřebováno: Květen 2023

Konečně došlo i na květnové spotřebováno. Popravdě poslední dobou nevím co dřív, takže články nevydávám tak, jak bych si  představovala. Vždycky většinou využiju času na kávu nebo pozdě večer, abych něco málo napsala. Co se týče spotřebovaných produktů, tak květen byl opět bohatý na plnohodnotná balení, po jednorázové masce jsem sáhla jen jednou, jinak se mi povedlo spotřebovat i starší kousky. 


Zastoupení tu tentokrát má pleťovka, dekorativka, tělová péče a jeden kousek z vlasovky. Tak nějak se snažím sahat hlavně po starších kouscích, které doma už nějaké ten pátek mám a musím říct, že se mi to pomalu daří. Uvidíme, jaká spotřebova bude ta červnová, nicméně doufám, že aspoň taková jako ta dnešní. Celkově tu tedy mám 11 produktů.



1. Micelární voda Rilastil - skvělý kousek, který hravě pleť dočistí, lze ji použít i jako odličovač. Na pleti je příjemná, nepne, nestahuje, má příjemnou parfemaci. (recenze)

2. Čistící pěna Saloos růžová - k pěnám jsem byla velmi skeptická, ale tuto od Saloos jsem si zamilovala. Dokonale pleť vyčistí, pleť po ni nepne, velmi příjemná parfemace. Dlouho vydrží a je velmi šetrná. (recenze)

3. Meduňková voda Purity Vision náhr. balení - tohle je velmi ekologické a ekonomické řešení květových vod. Chválím a zároveň doporučuji, protože meduňková voda je má hydratační a zklidňující účinky. Také ji lze použít na spáleniny od sluníčka nebo bodnutí hmyzem. (recenze)

4. Pleťová maska Balea It´s waffle time - obsahuje výtažky z ovocných plodů a hyaluron. Plátýnko příjemné, z pleti neklouzalo, příjemná parfemace. Po aplikaci pleť nějakou dobu lepila a vyloženě velké dávky hydratace jsem si nevšimla. (recenze)

5. Balzám na rty Uriage - vyživuje, chrání rty před vnějšími vlivy a hydratuje. Měla jsem ho už podruhé a naprostá spokojenost. Navíc má tvar rtěnky, takže se i dobře aplikuje na rty. (recenze)


6. Sprchový gel Treaclemoon divoká třešeň - na to, že vůni třešní v kosmetice naprosto nesnáším, tak tady jsem si ji naprosto zamilovala. Sprcháče od Treaclemoon mám strašně ráda a vždycky všechny dokonale voní. Pokožka je po něm dlouhodobě provoněná a čistá, nevysušuje. (recenze)

7. Sprchový gel Kneipp pekanový ořech a kakao - dokonalá intenzivní vůně, která zůstává na pokožce těla i po umytí. Vytváří bohatou sametovou pěnu, dodává pokožce pružnost, zanechává ji hebkou. (recenze)

8. Tělový peeling Yves Rocher sladká ostružina - jedná se o hrubší peeling, která ostraňuje odumřelé buňky a zjemňuje pokožku těla. (recenze)

9. Vlasová maska Vita Coco - božská kokosová vůně, hloubkově hydratuje, zabraňuje krepatění vlasů, dodává jim lesk. (recenze)
 

10. Lesk na rty Faberlic Sweet Berry - tenhle lesk sice spotřebovaný není, ale mě vůbec nevyhovuje, takže letí do koše. Doma jsem ho měla několik let. Má sice nádhernou barvu, ale strašně lepí a celkově není moc příjemný. (recenze

11. Řasenka Yves Rocher Intense Metamorphose - už na první otevření mi přišla lehce vyschlá, ale to mi vůbec nevadilo. Řasy krásně zvýraznila, prodloužila a co je nejlepší, neslepovala. Krásně se s ní pracovalo a výdrž taky parádní. (recenze)

Kolik produktů se podařilo spotřebovat Vám?

Mějte se krásně!
Petra

12 komentářů:

  1. Moc pěkná spotřeba. Z pleťovky mám vždy radost 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla spotřebovaných produktů o něco méně (resp. na 11 jsem to dotáhla jen díky vzorkům zlikvidovaným na dovolené), ale na červen se mi to rýsuje o něco lépe.
    Jinak vyzkoušený nemám ani jeden z tvých spotřebovaných kousků, jen mám dojem, že v mých zásobách čeká řasenka z YR. Ale ta, co používám teď se zdá nesmrtelná, takže nevím, kdy na ni dojde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já řasenky měním každé tři měsíce, abych předešla případným zánětům očí.

      Vymazat
  3. Ahoj, pkěná spotřeba plná zajímavých produktů. Treaclemoon si musím přidat na seznam sprcháčů, co bych chtěla zkusit. Sprcháče ty bych já mohla kupovat pořád, ale teď bych ráda nejprve nějaké spotřebovala než mě zase chytne nějaké kupovat. Mám v merku ty nové Marseilas sprcháče, teď Treaclemoon a pak nový třešňový od Dove.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se naštěstí za poslední dobu podařilo se sprcháči zamávat a dostává se tak na starší kousky.

      Vymazat
  4. Moje spotřeba byla klasicky minimální, kupuju si především velká balení, který mi vydrží opravdu dlouho, pravidelně spotřebovávám jen deodoranty a polštářky pod oči :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě velká balení později začnou štvát a ráda zkouším nové věci :)

      Vymazat
  5. Tý jo ani to nikdy nepočítám, ale největší spotřeba je u sprcháčů a kondicionérů :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Meduňkovou vodu chci také vyzkoušet, teď mám heřmánkovou a není vůbec špatná. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS