Renovality || Hydro renobooster

 Pleťovou kosmetiku miluju a strašně ráda zkouším nové věci. Ale, pleť mám pouze jednu, a tak si ji zase nechci nějakým způsobem zničit. Proto nové věci zkouším s rozvahou a hodně velkým odstupem od té předešlé. Proto někdy trvá pěkně dlouho než se na vyzkoušení určitých produktů dostane. 

Renovality už ode mě velmi dobře znáte, mám s nimi dlouhodobou spolupráci, ale sama si své oblíbence dokupuji, když dojdou. Dnes bych vám ráda představila pleťový olej s hydratačním účinkem, který je na trhu už poměrně dlouho, ale u mě na něj přišla řada teprve nedávno.


Hydro renobooster je lehký nemastný olej s vysokým obsahem squalanu. Squalan je přirozenou součástí naší pokožky, rychle se vstřebává a pleť vyživí a zvláční. Dále obsahuje slanomilnou řasu Salicornia, která okamžitě a dlouhodobě pleť hydratuje. 

Olej lze používat rána i večer, vhodný je i jako podklad pod make-up. Vždy je ale potřeba aplikovat na vyčištěnou a navlhčenou pleť. Já jej používám pouze večer, jako poslední krok ve své večerní skincare rutině. Booster splňuje co slibuje a já se tak těším ze zdravě vypadající pleti.


Hydro Renobooster 50 ml koupíte zde za 492,- Kč

Věděli jste, že Renovality má tento kousek v nabídce?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Renovality za produkty poskytnuté k recenzi

8 komentářů:

  1. Já nemám kosmetiku této značky vůbec prozkoumanou...

    OdpovědětVymazat
  2. Další věcička od Renovality. Vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo, já se přiznám, že tuhle značku nemám moc prozkoumanou, ale mám jí jako takovou na wishlistu. Jen si nemyslím, že by tohle byl úplně typ produktu pro mě.

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá na skvělou letní věcičku :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS