Balzámy na rty || ASTRID, LABELLO, VASELINE, URIAGE, BLISTEX, LUNATURA

Zdravím.
Balzámy na rty jsou takový moje #musthave na celý rok. Moje rty jsou rozpraskané celoročně. V zimním období je to způsobenou mrazem, větrem, přechodem z tepla do zimy, v létě mi je zase vysušuje sluníčko a občas jsou i spálené od sluníčka. Za rok jich vypotřebuji opravdu mnoho, proto Vám chci některé z nich představit.




 ( 39,90 Kč, www.dm.cz)
Balzámy na rty od Astrid používám asi nejdéle ze všech. Vždy mám doma jejich zásobu a používám je takřka pořád. Jsou za přijatelnou cenu a skvěle mým rtům poslouží. Na víc mají na výběr hned z několika druhů a barevných variací. Sice nejsou úplně nejlepší (pro mě), zatím vede Labello a Blistex, ale svoje místo u mě mají. 
dokonale promastí rty a mastné vydrží opravdu dlouho. Základní péči a hydrataci mým rtům dodají, takže není důvod je nepoužívat.


 (49,90 Kč, www.dm.cz)
Labello jsem začala používat až letos když jsem jela pracovně do Prahy a balzám na rty si nechala doma. Na Florenci prodávali právě jen Labello, tak jsem si ho koupila. Byla jsem opravdu mile překvapena, když jsem ho poprvé použila. Skvěle rty ošetří, hydratuje, rychle zklidní a co je u mě naprostá pecka, že vyplní praskliny ve rtech a rty jsou potom úžasně hebké. A co víc, když si rty namažu večer, tak ráno na nich balzám pořád je.
Nejčastěji používám klasický bez příchutě, ale tento s příchutí manga je taktéž dokonalý. Jen bych ho samou lásku k mangu nejradši snědla :D


(49,90 Kč, www.dm.cz)
Vaseline jsem si pořídila při jednom nákupu v DM. Říkala jsem si, že tento balzám jsem ještě neměla, tak že ho zkusím. Je to taková ta klasika, která neurazí ani nenadchne. Balzám je to dobrý, ale že bych z něj padla na zadek, to se říct nedá. Rty hydratuje, ale prasklinky nevyplňuje. Je potřeba ho použít několikrát za den, protože nevydrží věčně. Ovšem je to takový průměr, žádný propadák, takže třeba si ho ještě někdy pořídím. 


(189 Kč, Dr. Max)
Uriage si u nás jako značka našla místo. Používá ji přítel i já. Když jsem si v lékárně kupovala tento balzám na rty, vzala jsem si hned dvě balení, protože jsem si od něj opravdu hodně slibovala.
Strašně se mi líbí balení a samotný balzám je vytvarovaný do tvaru rtěnky, tudíž perfektně sedí na rty. Jelikož jsem zvyklá rty si patlat skoro pořád, byla jsem mile překvapena, když u tohoto produktu mi to stačilo 2-3x denně. Hydratuje, vyživuje, chrání rty před vnějšími vlivy. Je hypoalergenní a bez parfemace. Mají ho i ve formě gelu, ale to mě moc nelákalo.
Chápu, cena je docela vysoká oproti ostatním balzámům na rty, ale zase ta kvalita tam je. Navíc se jedná o lékárenskou značku. 


(79Kč, www.kupkosmetiku.cz)
Blistex Triple Butters pro mě taky byl novinkou. Byl v jednom beautyboxu a já se moc těšilo až ho vyzkouším. Už po prvním použití jsem byla nadšená. Rty mi perfektně zklidnil a promastil. Nádherně voní a taky dobře chutná :D Je přírodní, má SPF 15, obsahuje bambucké a mangové máslo a taky máslo Tucuma. Jediné co bych vytkla je malé balení, protože strašně rychle mizí. Momentálně mám doma ještě jeden od Blistex SPF 50, tak jsem na něj velice zvědavá.


(120 Kč, FB - LuNatura přírodní mýdla)
LuNatura je levandulový balzám na rty, který jsem objevila u nás ve městě v Bylinkách a rozhodně ho tam nemohla nechat. Jedná se o přírodní balzám na rty, který má i ekologické balení - papírové. Levanduli mám velice ráda a z balzámu jsem naprosto nadšená. Je to úplně něco jiného než výše zmíněné. Cena je sice trochu vyšší, ale to se u přírodní kosmetiky dá čekat. Dokonale rty promastí až na celý den! Úplně jsem koukala, že jsem neměla potřebu si rty mazat víckrát.
Tuto kosmetiku vytváří paní, která bohužel nemá webové stránky (nenašla jsem je). Vyrábí i úžasná mýdla. Určitě mrkněte na její FB! 

Používáte balzámy na rty? Jaké?

Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Já mám taky pořád rozpoužívaných několik balzámů. Z těch tvých znám Blistex triple butters - zrovna ho mám na nočním stolku. A lákalo by mne to Labelo mango, protože mango miluju...

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jeden od Astrid ktorý sem tam použijem. Väčšinou používam prírodný s obsahom medu ktorý mi postačí použiť max 2x za deň

    OdpovědětVymazat
  3. Já bez balzámu nedám ani ránu, tak nějak jsem si zvykla tahat balzám všude sebou, takže není okamžik, kdy bych po ruce neměla balzám :-D
    Měla jsem balzám od EOS, ale nevyhovoval mi, vůbec mi rty nehydratoval.. Astrid je za mě tak půl na půl... co miluju je rozhodně Labello, to je prostě TOP a nebo Blistex :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Astrid balzámy používám také, vyhovují mi asi nejvíc a jsou i za skvělou cenu :))

    OdpovědětVymazat
  5. Balzám na rty mám zrovna od astrid, ale raději mám to labello - to je můj favorit. :-)

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS