New In: Září 2022

 Když nad tím psaním novinek tak přemýšlím, tak kdybych neměla spolupráce, tak Vám asi nemám ani o čem psát. Sama si pořádně nic nekoupím a v září tomu nebylo jinak. Koupila jsem si akorát bílé tenisky, do kterých se přezuji na svatbě, abych nemusela být celý den v podpatkách. Ale i něco na sebe a i kosmetiku. Opět tu převládá hlavně kosmetika, té tu mám čtyři PR balíčky, jednu knihu a boty. Na nákupy nemám čas a popravdě ani náladu. Nakupovala jsem hlavně věci na svatbu, což mi také bohatě stačilo :D No nic, nebudeme to zbytečně protahovat a jdeme na to. 

Světlo světa spatřila nová řada od Manufaktury - Trnka. Opět mi byl zaslán balíček s pěti produkty, celkem jich však řada obsahuje sedm. Zbylé dva produkty jsou svíčka a sirup. Už po otevření balíčku mě uchvátila boží marcipánová vůně. Řada je vyvinuta právě na podzim, ale na své si přijde i v období Vánoc. Já si ji schovám až do nového domečku, protože před stěhováním se snažím spotřebovat načaté produkty. 


Od Arome tentokrát nepřišel klasický testovací balíček, ale jen tak pro radost. Našla jsem v něm tělové mléko Naturally Good od Nivei a lesk na rty od Catrice. Tělové mléko využiju a těším se na něj, protože tělová mléka od Nivei mám ráda. Lesk na rty někomu daruji jako dárek, protože jej nepoužívám.

Konečně po půl roce vyšel nový díl fantasy série Strážce ztracených měst. Jedná se už o pořádnou bichli a přečetla jsem ji jedním dechcem. Recenzi už jste si mohli přečíst v září - tady. Sama jsem překvapená, jak mě tato série chytla, protože fantasy normálně nečtu. 

V životě bych si nekoupila bílé tenisky, ale kvůli svatbě jsem musela. Nejsem podpatkový typ a rozhodně bych v nich nevydržela celou svatbu. Proto jsem na AboutYou narazila na tyto bílé Adidas, které stály asi 1500,- což byla moc pěkná cena. Navíc jsou velmi pohodlné, tak se těším až je vynosím.


Slovenská přírodní kosmetika Soaphoria představila novinku v podobě pleťových sér. V nabídce jich je hned několik, na své si přijde úplně každá pleť. Byla jsem oslovena, zda bych si nechtěla dvě vybrat a vyzkoušet je. Vybrala jsem si Rebalance sérum pro smíšenou pleť a pak Overnight sérum. Zatím jsem se séry moc spokojena. 


Zavítala jsem do Rossmanna, protože jsem chtěla meduňkovou vodu od Purity Vision a taky hlavně paletky očních stínů z nové kolekce Gabrielly Salvete x Petry LovelyHair. Neodolala jsem ani lakům na nehty ze stejné kolekce, jen růžová rtěnka byla vyprodaná. Vzala jsem i nějaké štětce na oční stíny. Budu se sama líčit na svatbu, tak jsem právě nakoupila paletky, abych si to mohla vyzkoušet.



Renovality vydali nový doplněk stravy a to jsou probiotika. Celým názvem RenoProbio Maximal a rozhodně jsem zvědavá na testování a konečný výsledek. 


Opět další PR balíček v rámci spolupráce s Australian BodyCare. Tentokrát jsem sáhla po intim péči. Intim gel už jsem v minulosti měla a byla jsem s ním moc spokojena. Vzala jsem tedy rovnou celou sadu a na testování jsem moc zvědavá. 



Prošla jsem si pár obchodů, protože jsem sháněla černý pásek do riflí. Ten jsem nakonec koupila v House za 199,- Kč a v C&A jsem narazila na bundokošili, těžko řít, co přesně to je :D Neměli moji velikost, tak jsem vzala o velikost větší a je to takové oversize. Byla ve slevě za 398,- Kč.

Opět jeden z bohatších měsíců, ačkoliv jsem to vůbec neplánovala. Z tý kosmetiky jdu do mdlob, kolik jí tu zase je. Uklidňuje mě pouze solidní spotřeba, na kterou bude také brzy článek.

Mějte se krásně!
Petra


16 komentářů:

  1. Super věci, ty boty jsou moc pěkné :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělý, takové druhé Vánoce! Produkty od Peti chci taky vyzkoušet, jen jsem se k tomu ještě nedostala :D a bílé tenisky jsem si kupovala na jaře a byl to kup roku! Nosím je pořád, hodí se ke všemu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkáš, ve všech ohledech. Limitka od Petry je teď takřka pořád vyprodaná :D

      Vymazat
  3. Jé, ta manufaktura Trnka vypadá moc krásně :-) A ty boty jsou teda taky boží! ♥

    http://www.jancahala.cz/


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji jít omrknout a očuchat, voní fantasticky!

      Vymazat
  4. Nová řada od Manufaktory se mi moc líbí, ráda bych něco vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Nová řada od Manufaktory vypadá slibně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Intim gel od Australian Bodycare mám ve velkém balení a nemůžu si ho vynachválit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sadu od Manufaktury bych brala hned, vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS