BENEFIT || Precisely, my brow pencil

 Obočí pro mě prioritou, co se týká líčení, nikdy nebylo. Po čase se to však změnilo a teď už si skoro nedokážu představit, že bych vyšla bez nalíčeného obočí. Samozřejmě mám i #nomakeup dny. Moje začátky s líčením spočívaly v řasence. Nicméně jednou na kosmetice jsem si obočí nechala nabarvit a od té doby jsem začala upravovat i je. Rozumějte, jsem světlý typ s blond vlasy a tudíž i s blond obočí. Pokud si je nedokreslím, tak vůbec žádné nemám. A co si budeme, obočí je rám obličeje. S ním jsem naprosto jiný člověk. Najít však dobrý kosmetický produkt, se kterým bude dokreslování hračka, není úplně jednoduché. Jako první se mi do rukou dostala tenká tužka na obočí od legendární značky Benefit. A o té bude dnešní článek. 


Hned na úvod nutno zmínit jedno velké negativum a tím je cena. Dát osm stovek za tužku, která mi vydrží asi dva měsíce, je pro mě hrozně moc. Zvlášť když dokresluji celé obočí, to tužka mizí před očima. Pokud mám obočí nabarvené a pouze dokresluji, vydrží klidně půl roku. Tím ale negativy končíme, tahle tužka je totiž naprosto dokonalá a miluje ji snad každý. Kupuji si ji tedy jen zřídka, většinou v nějaké slevě, jinak během roku mám o dost levnější alternativu.

Na jedné straně najdete kartáček pro precizní vyčesání obočí, na druhé najdete samotnou tužku, kterou vyrolujete. Tužka je poměrně měkká a dost pigmentovaná. Na výběr je hned z 12 odstínů a můžete ji zakoupit v menším cestovním balení, které i cenově vyjde líp. Je opravdu precizní, vykreslíte s ní chybějící chloupky i celé obočí. Navíc má poměrně dobrou výdrž, mě hravě vydrží celý den. 

Používáte nějaké produkty na obočí?

Mějte se krásně!
Petra

10 komentářů:

  1. Na tento produkt slýchávám samou chválu, ale jak píšeš, cena je pro mě příliš vysoká. Já používám tužku od Essence a nově jsem si koupila fixační gel od Catrice :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já si obočí vůbec nebarvím :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Cena je fakt dost vysoká, ale pokud "výkon" stojí za to, tak se asi vyplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyplatí i nevyplatí, dají se sehnat skvělé levnější alternativy.

      Vymazat
  4. Produkty na obočí jsou prý nejlepší právě od Benefitu, slyšela jsem to už od několika holek. :) Akorát já mám obočí černé a nevím, zda bych sehnala takový odstín - i když výběr z 12ti je celkem široký. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám vyzkoušenou pouze tuto tužku a pak nějaké řasenky, jinak jsem toho od Benefitu moc neměla :) A to tmavé obočí závidím :D

      Vymazat
  5. Ahoj, já na obočí chodím ke kosmetičce sama si ho nejsem schopná vytrhat a pravidelně i tam mi hrozně slzí oči. Když se maluju tak pak použiju ještě od Alverde zabarvený gel a ten už mám asi déle než by bylo zdrávo...Když jsem posledně koukala, tak se příští měsíc budu muset na obočí zase objednat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to právě od kosmetičky vydrží vždycky strašně krátce.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS