Spotřebováno: Duben 2023

Vítám Vás u dubnové spotřeby, která je opět velmi bohatá, avšak trochu míň oproti předchozích měsíců. Opět se mi podařilo pokořit hranici deseti produktů a je tu jen jedno jednorázové balení, jinak všechna plnohodnotná. Z toho mám obrovskou radost, protože mi tak nějak vše průběžně dochází a já jen tahám ze zásob. Třeba takovou vlasovou péči už v zásobách nemám žádnou, za což jsem velmi vděčná. Konečně si budu moct něco koupit a vyzkoušet tak něco nového :D 

Celkem tu tedy mám 11 produktů, kdy největší zastoupení má péče o tělo, kde se mi daří spotřebovávat hlavně sprchové gely a tělové krémy a mléka. Těch mám v zásobách pořád dost, tak jsem ráda, že to aspoň nějakým způsobem mizí. 



1. Šampon Aussie Hydrate - úplně pevní zkušenost se značkou a fakt jsem s ní mega spokojena. Šampon měl zajímavou vůni, ale ne nepříjemnou. Skvěle vlasy umyl, nemastily se, necuchaly, bohatě pěnil. (recenze)

2. Kondicionér Aussie Repair - taky velká paráda jako u šamponu, jen kondicionér mi více voněl. Vlasy po něm byly krásně hebké, snadno rozčesatelné, uhlazené. (recenze)

3. Sůl do koupele Tetesept Čas pro tebe - soli od Tetesept miluju a tahle byla také skvělá. Intenzivní vůně, růžová voda, pokožku těla promaže. (recenze) 


4. Micelární čistící gel Astrid Hyaluron - čistící gely Astrid fakt umí. Pleť vyčistí, zbaví přebytečné mazu, ale nevysuší a nemusíte se bát velkého pnutí. Praktická pumpička, příjemná parfemace. (recenze)

5. Pleťový olej s retinolem Renovality - tohle je klasika, kterou tu vídáte pravidelně. Používám večer, bojuje proti vráskám, akné a je prostě moc fajn! (recenze)


6. Tělový krém Rituals Love - velmi příjemná záležitost. Naprosto božská vůně, rychle se vsakuje, hutný, ale snadno roztiratelný. Vyživuje, hydratuje. (recenze)

7. Sprchová pěna Rituals Love - dlouho vydržela, sametově hebká pěna, pokožka dlouhodobě hydratovaná a provoněná. (recenze)

8. Sprchový olej Yves Rocher sladká ostružina - velmi příjemný, výborná vůně, člověk se po něm nemusel mazat. Bohužel rychle ubýval. (recenze)

9. Sprchový gel Love beauty and planet růže - krásná vůně po růžích, dlouho vydrží, vytváří bohatou pěnu. Nevysušuje a pokožku těla dlouhodobě provoní. (recenze)

10. Tělové mléko Love beauty and planet růže - stejná vůně jako u sprcháče, aplikátor ve formě pumpičky ale bohužel není úplně praktický. Když jsem se blížila ke dnu, pumpička už nedokázala vypumpovat mléko a tak jsem musela obal rozříznout. Jinak dostatečně hydratuje, nezanechává mastný film. (recenze)

11. Krém na ruce Australian Bodycare lemon - hutnější krém, zanechává mastný film, ale dobře ruce hydratuje a vyživí. (recenze

Co se v dubnu povedlo spotřebovat Vám?

Mějte se krásně!
Petra



14 komentářů:

  1. Hezká spotřeba. Já toho budu mít za duben asi méně, než je obvyklé - aspoň mám pocit, že taška, kam odkládám prázdné obaly je skoro prázdná... Uvidím, jestli bude lepší květen (možná díky vzorečkům a miniaturkám, které si hodlám vzít na dovolenou, aspoň na počet ano)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to tak měla v květnu. Myslela jsem, že ji ani nenaplním, ale nakonec je o čem psát :)

      Vymazat
  2. Daří se Ti :) Měla jsem sprcháč YR a Astrid gel a spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se, ale teď poslední dva měsíce mi to moc nejde :D

      Vymazat
  3. Ahoj Péťo, moc pěkná spotřeba - moje vyjde v neděli. Aussie jsem zkoušela mnohokrát a vždycky mi to přišlo dost průměrné, ale mají hrozně lákavé obaly a celkově ten brand marketing jim za mě dost funguje. Řadu s růží z té jsem měla tělové mléko, které mi spustilo hroznou alergickou reakci a pak plátýnkovou masku a ta byla v pohodě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi Aussie zkusím znovu, jen nějakou jinou řadu a uvidíme.

      Vymazat
  4. Značku Aussie jsem zkoušela, ale nijak mě neuchvátila. :-) Jinak teď chci vyzkoušet zase trochu dražší produkty na ty moje vlasy... a jestli ani to nepomůže, tak na to prdím :-D

    čistící maska od značky Freeman. Okurna a himaljská sůl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sahám hlavně po drogerkové vlasovce, ta mi vyhovuje :)

      Vymazat
  5. Mě značka Aussie moc nesedla.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    já mám spotřebováno na blogu a je podstatně delší než to tvoje. Aussie mi nikdy moc nesedla a vadí mi jejich vůně, ta je strašně agresivní. Astrid produkty na pleť umí a ráda si je kupuji. Od Rituals mám nyní jejich limitku (parfém, sprchovou pěnu a olejovou pěnu na tělo) a fakt mě to baví.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rituals umí a jejich produkty mám taky moc ráda!

      Vymazat
  7. Tato růžová řada od Love beauty and planet je moje nejoblíbenější :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS