AROME || Listopadové testování s Astrid

 Listopadový balíček po otevření mi udělal obrovskou radost. Našla jsem v něm hned čtyři produkty od značky Astrid, se kterou sama spolupracuji a jejich produkty jsou prostě skvělé. Cenově člověka nezruinují, jedná se o českou značku a dobře fungují. V balíčku na mě čekali tři produkty nové značky Hylauron a odličovač očí z řady Aqua Biotic, o které  jste už na blogu mohli číst. V balíčku kromě odličovaču byla pleťová maska, čistící pleťový gel a micelárka. V nabídce jsou pak ještě denní a noční krém. 


Astrid používám už dlouho. Začalo to balzámy na rty, a poté pleťovou kosmetikou. Má několik řad pro různé věkové kategorie i typy pleti a vždy mi jejich produkty sedly. Spolupráce se značkou už byla jen třešničkou na dortu. Navíc mi stejný balíček přišel právě od Astrid, jen navíc tam byla dózička s látkovými tampony. Tu jsem ale darovala do soutěže na instagramu, abych zbytečně nesyslila kosmetiku.

Řada Hyaluron má velmi lehké složení proti stárnutí. Jak už název řady napovídá, hlavní složkou je kyselina hyaluronová. Kromě ní pak v produktech najdeme i prebiotika, komplex minerálů, proteinů a vitamínů. Řada je vhodná pro všechn typy pleti a měla by napomáhat zpevnění pleti. Celá řada naprosto božsky voní, jako většina řad od Astrid. 


Micelární voda dobře odstraňuje nečistoty a dá se použít i jako odličovač. Já jsem si ji oblíbila na večerní dočištění a na ranní čištění pleti. Kyselina hyaluronová je známá pro svou skvělou hydrataci, ale také vypíná pokožku. Vypínání je dost znát, cítím je po každém použití, nic však co by mi vadilo. 

Micelární čistící gel má průhlednou středně hustou texturu. Stačí jedna pumpička na celý obličej, který perfektně zbaví pleť zbylých nečistot. Nebo jej jednoduše můžete použít ve sprše na prvotní odlíčení. Po styku s navlhčenou pletí vytváří bohatou pěnu. V očích neštípe, nevysušuje a pleť je po něm krásně hebká.

Pleťová maska je na dvě použití, ale já ji měla na čtyři. Produktu je v balení až až a nemusí se dávat zbytečně silná vrstva, protože i tak si pleť vezme tolik, kolik potřebuje. Má krémovou texturu, kterou je po uplynutí doby potřeba smýt. Po použití je pleť vyživená, hebká a projasněná. 



Dvoufázový odličovač jsem přivítala s radostí, protože už v minulosti jsem s ním byla velmi spokojena. Dokonale odličuje, neštípe, stojí pár kaček a příjemně voní. Zároveň díky mandlovému oleji a kyselině hyaluronové pleť nevysušuje a nedráždí oční okolí. Před použitím je potřeba jej protřepat, aby došlo ke smíchání obou složek. 

Máte rádi kosmetiku Astrid?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi

8 komentářů:

  1. Já jsem Astrid používala dřív, mají fajn produkty, ale přešla jsem na jiné značky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já si občas ráda něco od nich pořídím :)

      Vymazat
  2. Ahoj, od Astridu mám ráda jejich micelární vody a odličovače, jinak nemám příliš zkušenost. Co se týče krémů a sér spíše tíhnu k více přírodním značkám. Micelárky mi dřív přišly lepší a častěji teď proto doma mám Avon nebo takovou Ziaju.

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid moc prozkoumaný nemám, takže díky za recenzi

    OdpovědětVymazat
  4. Tato řada mi hodně sedla a mile překvapila :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS