New In: Duben 2023

 Duben byl oproti březnu poměrně skromnější, ale i tak poměrně bohatý. Mám tu celkem tři PR balíčky a dva nákupy, jinak jsem se snažila moc neutrácet. No i tak se můj účet nemůže dočkat další výplaty :D Ovšem kam se ty peníze poděly, to vážně netuším. Dlouho jsem u psaní článku přemýšlela, jestli jsem na něco nezapomněla, že to jinak není možny. No asi je, každopádně nebudu to zbytečně protahovat a jdeme na dubnové novinky.


Tradičně PR balíček od Arome, který byl tentokrát velmi bohatý. Celkem pět produktů, z toho už jsem dva produkty v minusloti měla, ale vyhovovali mi, takže jsem byla i tak nadšena. Někdy v první půlce května se můžete těšit na recenze.


Druhý PR balíček je tentokrát od Renovality, kdy mi byly zaslány jejich horké novinky. Oční krém znáte z předchozích novinek a dále tu mám Dotek slunce, kdy se jedná o samoopalovací mlhu a ta je teda parádní. Už ji nějaký týden testuji a jsem neskutečně nadšena! Poslední novinkou je nové hyaluronové sérum Pure, se kterým zatím žádnou zkušenost nemám.



Poslední PR balíček je z megaknihy.cz, kdy mi byly zaslány dvě novinky z nakladatelství Ocelot. Na Podivný počátek už jsem mohli číst recenzi (tady) a Kolektiv už mám rozečtený, takže recenze bude někdy v první půlce května. V obou případech se jedná o detektivny a obě už jsou k dostaní na e-shopu.



Konečně jsem se odhodlala ke koupi mikiny z merche 3v1. Už od nich doma jednu mikinu mám a dvoje brazilky, ale po týhle mikině jsem pokukovala od minulého roku. Je naprosto dokonalá, jak materiálně, tak střihem, taková oversize. Mám v plánu si k ní pořídit i tepláky a nebo možná i další mikču.



U ségry jsem viděla, že si v Cropp koupila černou koženkovou košili. Vyzkoušela jsem si ji a byla jsem z ní tak nadšena, že jsem si ji koupila taky. Strašně jsem si ji oblíbila, je naprosto dokonalá a skvěle se hodí s modrým džínům. Teď ji mají v akci, ale jedná se už o poslední kusy. 

Co jste si v dubnu pořídili Vy?




12 komentářů:

  1. Vecičky vyzerajú pekne. Recenziu na knihu už som čítala:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to vypadá skvěle. Já zpětně docela lituju, že jsem si knížky na recenzi nevzala. V dubnu jsem si pořídila nějaké věci z Avonu, nové Isana limitky v Rossmannu, nové rychlonabíječky do obou aut a na Vinted sako a vestu ke kostýmku. Utratila jsem něco přes dva a půl tisíce, ale byly tam i nějaké dárky jak v Avonu tak v Rosmannu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já původně také nevěděla, zda brát obě skrz čas, ale nakonec jsem ráda, že jsem si je vzala :)

      Vymazat
  3. Mikina holek 3v1 je skvělá, taky jsem přemýšlela, že bych si od nich něco pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Máme doma ten oční krém. Jinak jsem v dubnu koupila pět knih, na další objednávku z Dobrovského čekám - tam mě čeká novinka od Bryndzy, pár dalších knížek a obal na knihu. Měly jsme štěstí taky v knihkupectví Dobrovského, takže mám v rámci akce dvě knihy úplně zdarma. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Dobrovského nakupuji jen když jsou nějaké akce, jinak se snažím držet a číst knihy, které mám ještě doma nepřečtené :D

      Vymazat
  5. Prima kombinace novinek - kosmetika, knížky i oblečení.
    Já mám dubnové nákupy taky chudé, že to snad ani nestojí za článek... (nicméně nejspíš bude, i když hodně krátký)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem ráda, že je tu zastoupení od každého něco.

      Vymazat
  6. Ahojky,
    já jsem měla poměrně bohaté nákupy kosmetiky, slabší to u mě bylo s knihami. Co se týče oblečení, to ještě nemám připravené, ale bude toho docela dost. Vybírala jsem si nějaké nové oblečení k maturitám, na dva týdny potřebuji hodně outfitů:D Z tvého výběru mě nejvíce zaujala značka Renovality, tu bych ráda více prozkoumala.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renovality je láska a doporučuji ji všude kudy chodím!

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS