RENOVALITY || Renolips a heřmánková voda

 V polovině loňského roku spatřily světlo světa dvě novinky ze stáje Renovality. Jednalo se o třetí květinovou vodu, kterou Renovality nabízí. Dočkali jsme se tak heřmánkové vody a největšího překvapení roku. Renovality představily jejich první produkt na rty a tím je olej na rty. Bylo to velké překvapení, které nikdo nečekal, avšak oba dva produkty se staly mezi lidmi velmi oblíbenými. Stejně tak jako ostatní produkty, které firma nabízí. 


Olej na rty obsahuje baobabový, hroznový, malinový a jojobový olej, díky kterým se na rtech vytváří ochranný film. Obsahuje také výtažky z granátového jablka a semen pískavice řecké, a tyto složky mají rty hydratovat a zpevňovat jejich kontury. Zvětšení a zpevnění rtů by se mělo prokázat už po 28 pravidelné aplikace. 

Renolips má roll-on aplikátor, který je velmi povedený a praktický. Jeho aplikace je velmi jednoduchá a příjemná. Rty jsou krásně hydratované a jemné, olej je na rtech velmi příjemný. Ovšem pokud máte rty popraskané až do krve, tak je tenhle olej málo. to upřednostňuji spíše klasické vazelínové balzámy.


Čím častěji jej používám tím více mi přijde, že se rychleji do rtů vsakuje. To ale neznamená, že by rty nechránil, ba naopak. Rty nejsou vůbec vysušené, ale zároveň nejsou mastné. Co jsem ale nezaznamenala je zpevnění kontur, i když jsem jej používala několikrát denně. Nicméně vám vydrží i několik měsíců a je to příjemná změna oproti klasickým balzámům na rty.

Na heřmánkovou vodu jsem čekala jako na smilování. Květové vody jsem si za poslední dva roky velmi oblíbila a nedovedu si svoji skincare bez nich představit. Nejraději je mám na dočištěstí či podklad pod olej. Heřmánková voda nevoní úplně jako heřmánek, ale spíše jako směs bylinek. Je to všestranný pomocník a navíc ještě přírodní. Ze všech tří vod, které Renovality nabízí se stala mojí oblíbenou. Nejenom proto, že heřmánek má zklidňující účinky a stahuje póry, ale taky že dokonale hydratuje. 


Používáte nějakou produkt od této české přírodní značky?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji e-shopu Renovality za produkty poskytnuté k recenzi

11 komentářů:

  1. Olej na rty nám přišel a spolu s ním taky višňový a skořicový na tělo. Ten olej na rty je opravdu skvělý a příjemný. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Višňový olej mám taky doma, ale ještě jsem nezkoušela. Skořici jsem měla z té krystalické řady :)

      Vymazat
  2. Zaujal mne hlavně olej na rty, takový tip produktu jsem ještě neviděla. Roll-on aplikátor vypadá prakticky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ho i Purity Vision, takže už jsem ho znala, ale máš pravdu. Aplikátor je velmi praktický.

      Vymazat
  3. Olej na rty jsem snad ani nezkoušela. Ale pamatuji si, že když jsem byla malá, něco podobného mi mamka kupovala v lékárně. Bylo to barevné a ovocné a také se to aplikovalo kuličkou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si z lékárny pamatuji jen takové vysoucí "rtěnky" nebo jak to nazvat. Měli různé ovocné příchutě :)

      Vymazat
  4. Určitě skvěle vyživuje a hydratuje. Zatím jsem žádné oleje na rty nezkoušela, jen klasické balzámy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma moringový a tea tree olej. Moringový olej by prý měl pomáhat na jizvy po akné, ale žádné zázraky se bohužel nekonají. Nevím, jestli od této značky ještě někdy něco koupím. Ten moringový olej má dokonce takový nepříjemný odér, že se vždycky k jeho aplikování přemáhám, abych produkt vůbec někdy vypotřebovala a nebyly to zbytečně vyhozené peníze. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moringu měla moje mamka na pigmentové skvrny a byla spoko. Na parfemaci si už nevzpomínám.. Jinak tea tree je velmi praktický kousek.

      Vymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS