DENIS HENRY || Kameninová mísa Mason Cash

 Když jsem dostala nabídku vybrat si něco z e-shopu Denis Henry, neváhala jsem ani minutu. E-shop nabízí to nejlepší pro Vaši kuchyň a vybrat si můžete z několika desítek produktů a různých značek. Cenově se e-shop řadí do vyšší cenové kategorie, ale zase víte, že dostane to nejlepší. Na výběr máte z nožů, hrnců, forem, sklenic a mnoho dalšího. Vzhledem k tomu, že (pravděpodobně) po prázdninách se budeme stěhovat do domečku, dovybavit si kuchyň nějakým luxusním kouskem přišlo vhod. Popravdě jsem se netušila co si vybrat dřív, ale když jsem narazila na kameninové mísy značky Mason Cash, bylo jasno. Kdo sledujete Stáňu, mohli jste u ní na blogu také mísu postřehnout, společně s receptem na rybu a jarní bramborový salát. 



Uchvátil mě design, který je jednoduchý, ale přesto ve vesnickém stylu. Navíc si můžete vybrat z několika barevných variací a rozměrů. Rozhodovala jsem se mezi menším a větším rozměrem, avšak menší rozměr byl posléze vyprodán, tak bylo rozhodnotu. Teď toho ale vůbec nelituji, protože mísa je opravdu obrovská a to v kuchyni přináší velké benefity.

Ten nejlepší je, že se v ní dá míchat cokoliv, anižby Vám to z mísy vypadávalo. Ideální tedy na hnětění těsta, míchání různých salátů či na obalování řízků. Oblíbila jsem si ji na přípravu vajec, kdy do mísy rozklepnu několik vajec a pohodlně rozmíchám. Nemusím se tedy bát, že by vajíčka byla všude. Navíc se v ní dobře obaluje např. chleba. Chleba ve vajíčku bych se totiž mohla užrat, a tak jej připravuji docela pravidelně. 


Saláty se v míse Mason Cash míchají sami. Díky tomu, jak je obrovská, Vám suroviny nepadají přes okraj a salát je dostatečně promíchaný. Navíc díky designu je ozdobou kuchyně a klidně v ní pokrm můžete položit na stůl, protože poslouží i jako skvělá dekorace. Zkrátka je to skvělý pomocník v kuchyni a těším se, jak v ní v nové kuchyni budu vařit. 



Co na mísu říkáte? Zaujala Vás?

Mějte se krásně!
Petra

*děkuji webu Denis Henry za produkt poskytnutý k recenzi

12 komentářů:

  1. Zajímavá, taková bytelná a hezká designem. Nesnáším, když něco míchám a mám toho více na lince než v míse :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi byla nabídnuta tato spolupráce, ještě uvidím, zda ji přijmu. Je to cenově dražší, ale tahle mísa je opravdu krásná. Já jsem přemýšlela nad nějakými noži právě :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nože už mám právě nakoupené dlouho a hodně, takže mísa byla jasná volba :D

      Vymazat
  3. Petro, vybrala sis přesně tu, co já :). Taky jsem z ní nadšená.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle mísy - kolekci se zvířátky, jsme se sestrou koupily mamce na Vánoce. Letos si k nim ještě koupila hrníčky a tác, který jsme hned využily pro velikonočního beránka.
    Mísa se mi moc líbí. A souhlasím, že v kuchyni se hodí na těsta, saláty... A jako bonus je ještě krásná, takže je máme vystavené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí být nádherné mít všechno takhle pohromadě :)

      Vymazat
  5. Tu nádobu jsem obdivovala už v předchozím článku a je dokonalá! Já jsem ale takové nemehlo, že bych ji určitě rozbila. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mám zelenou a používám ji snad na všechno. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS