New In: Duben 2021

 Ačkoliv jsem si opět naivně myslela, jak duben bude skromný, protože jsem neměla v plánu nic kupovat a o žádných PR balíčcích jsem netušila, byla jsem opět překvapena. Trošku jsem se neudržela a nakupovat ve slevách, hlavně tedy oblečení, ale kosmetiky je tu také požehnaně. I když sama jsem si koupila (skoro) jen nezbytné věci. Nicméně i tak je toho víc než dost a duben tímto řadím mezi nejbohatší měsíce co se týče new in. Nakonec tu mám jen jeden balíček v rámci spolupráce, ale většinu ostatní kosmetiky jsem dostala jako dárek. Nemá smysl to dál okecávat, jdeme na to. 

Začnu doplněním zásob a to, že jsem si koupila další balení kolagenu. V dubnu jsem tomuto malému zázraku věnovala článek tady na blogu. Vzhledem k tomu, že mi vážně pomohl a není úplně na škodu brát ho pořád, jsem se rozhodla pořídit si další balení. Koupila jsem ho v lékárně Benu a tuším, že jej měli zrovna v akci za 299,- Kč (jedno balení).

Renovality měli akci k nákupu nad 699,- Kč hyaluronové sérum zdarma. No a jelikož tam mamka chtěla vonné difuzéry a já doplněk stravy Ženská pohoda, rozhodla jsem se tam toho pokoupit víc. Brala jsem tam ještě olej pro kamarádku a jako dárek dostala ono hyaluronové sérum, které je fakt boží a je to moje asi třetí balení.
Na začátku zmiňovaný PR balíček je také od Renovality a je to jejich horká novinka přírodní Hydro Reno Booster, který je vhoný pro všechny typy pleti a je nekomedogenní. Vůbec nevím, kdy se na něj dostane, protože teď toho mám na testování dost, ale tak nějak tuším, že to bude pecka. 

Od tchýně jsem dostala balíček kosmetiky, ve kterém jsem našla šampon na vlasy od Balea (božsky voní), levandulové tělové mléko Manufaktura, pleťovou masku v tubě a jednorázovku z Avonu a tělový sprej z Avonu, který věnuji do soutěže, protože jej nepoužívám. Nejvíc se těším na tělové mléko, protože levanduli miluju a šampony od Balea taky nejsou špatné, nedělají mi na hlavě neplechu :)

Opět jsem si koupila něco u Zuzky a jejím e-shopu Na paloučku. Já mám tento e-shop i Zuzku velmi ráda, a tak jsem si zase podpořila nákupem. Brala jsem toho víc, ale ostatní bylo pro kamarádku, tak nemělo smysl to ukazovat. Já jsem vzala sůl do koupele od Soaphoria, pleťový peeling Nobilis Tilia a masku na vlasy od Soaphoria. Jako dárek k nákupu jsem dostala hydrofilní odličovací olej Soaphoria, kadidlový olej Luban a arganový balzám Sagrada Natura. V květnu tady budu nakupovat zase, ovšem jen produkty do soutěže a pro kamarádku. Určitě mrkněte, jedná se o e-shop s přírodní kosmetikou! 

Moje kamarádka ze Slovenska Domča, se zbláznila a poslala mi balíček s produkty Jablko&mandle od Manufaktury. Na Vánoce mi poslala krém na ruce, který mi neskutečně voněl a proto mi poslala tento balíček. Našla jsem tam sprchový gel, sůl do koupele a krém na ruce. Měla jsem obrovskou radost! Ještě jsem v zásilce našla sprchový gel z nové řady Louka, ale ten jsem nějak zapomněla vyfotit. Každopádně taky voní dokonale!

S mamkou a ségrou jsme nakupovaly na Tezenis spodní prádlo. Já tento obchod naprosto miluju a jinde si snad už spodní prádlo ani nekupuji. Koupila jsem si tam dvě podprsenky bez kostic, které jsou úplně stejné a úplně basic. Na klasické nošení úplně ideální a sedí perfektně. Oběd dohromady stály 599,- Kč.

No a jako poslední tu mám džínové kraťasy. Oni teda nejsou z pravé džínoviny, ale z takového moc příjemného elastického materiálu, který se džínám docela podobá. Jsou z e-shopu levnedziny.cz a využila jsem na ně sledový kód nějaké blogerky. Vyšly na necelé čtyři stovky a spokojenost tedy obrovská!

Co jste si v dubnu pořídili Vy? :)

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

10 komentářů:

  1. Já si pořídila dvoje boty a pak už skoro nic (jednu knihu), nějak jsem měla duben nenakupovací). Líbí se mi ta sada od Manufaktury, i když sůl bych nevyužila (ale vím, že ty určitě ano ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že květen u mě nebude moc nakupovací :D

      Vymazat
  2. Colafit mě zaujal, četla jsem na něj dobré ohlasy.
    Líbí se mi, jak Renovlity rozšířilo nabídku o tolik produktů.
    Já si v dubnu pořídila nějakou kosmetiku z Notina a novou bundu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je krásný. Kosmetiky není nikdy dost. Renovality teď jede novinky opravdu ve velkýma a tento rok se máme ještě na co těšit :)

      Vymazat
  3. Ty džínové šortky jsou moc pěkné (já tam teď objednávala džíny dlouhé, a k tomu ještě džínovou bundu), ale na moje nohy by nebyly. :( :D :D Podprsenky mají strašně pěkný tvar, ale nevím, jestli mně by seděl, v Tezenis jsem ale ještě nenakupovala. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na džínama odtud taky přemýšlím, strašně se mi líbí, jak mají velký výběr. Podprsenka sedí naprosto skvěle, mám jich odtud několik a naprostá spokojenost :)

      Vymazat
  4. Já si také naivně myslela, že když je vše zavřené, ušetřím a je to pravý opak :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Řada jablko a mandle od Manufaktury zní skvěle, tahle kombinace musí nádherně vonět! :) Kraťasy jsou také moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS