KNEIPP || Pleťové masky Detox a Hydro

Kneipp je značka moje velmi oblíbená, omílám to tu pořád dokola. Už jsem od nich zkusila kde co, ale pleťové masky ještě rozhodně ne. Naštěstí mi Domča k Vánocům dvě poslala a já byla zase nadšená, že konečně vyzkouším další sortiment. Úplně nevím, kde je Domča sehnala, protože u nás v DM je nemají a dost mě to mrzí, hned by si je pořídila. V Rossmannu nevím, protože tam nechodím, mám to z ruky, takže kdo můžete zkuste mrknout a dejte mi kdyžtak prosím vědět. 

Úplně nedokážu říct, který produkt od Kneipp je můj nej, ale co se týče řady, tak vede jednoznačně Goodbye Stress.  Sama jsem dost překvapena, protože ve většině případech u mě jednoznačně levandule, která je mimochodem u Kneipp taky v nabídce. Ale Goobye Stress je opravdu skvělá, originální a myslím, že sedne každému. Takže kdo ještě nezkoušel, tak zkuste očuchat a teď už jdeme na ty masky.



Detoxikační maska obsahuje výtažky bambusového uhlí, řas a moringy. Slibuje zbavení až 80 % nečistot z pleti a ihned po použití by pleť měla být pružnější, mladší a zářivější.
Plátýnko je černé barvy, je textilní a je ze 100 % přírodních složek. Jako jedno z mála je akorát na moji pleť (tedy menší) a skvěle přilne po celém obličeji. Nikde nesjíždí, nic z něj nekape a je velmi komfortní, nechala jsem působit víc jak 15 minut. Pleť byla po sundání krásně pružná a projasněná, dokonce i póry, které mám na nose, nebyly na první pohled takřka vidět! Byla jsem opravdu překvapena a opět jsem se utvrdila v tom, že Kneipp prostě umí a jejich produkty dělají zázraky. 


Hydratační maska obsahuje výtažky z máty, agáve a kaktusu, díky nimž by pleť měla být vyživená a hydratovaná. Ihned po použití by pleť měla být také pružnější, mladší a zářivější, stejně jako detoxikační maska. 
Plátýnko je bílé barvy, textilní a ze 100 % přírodních složek. I tady mi skvěle sedlo jako prdel na hrnec a přilnulo k obličeji. Sice bylo dost nacucané sérem, ale chválím, že nikde nestékalo. Nechala jsem jej na pleti působit 15 minut. Člověk s ním může normálně fungovat, protože nikde nesjíždí a na pleti je velmi příjemné. Po sundání jsem zbytek séra vmasírovala do pleti. Bohužel po úplném zaschnutí pleť lehce lepila a pnula. Bohužel tohle není otázka pár minut, ale cca půl hoďky, než se úplně vstřebá. Nicméně pleť je po něm skvěle hydratovaná, vyživená a zářivá. 

I když mi tedy detoxikační sedla trochu víc, hydratační taky nebyla špatná, až na tu lepivost. Každopádně masky jsou to dobré a já si je klidně v budoucnu znovu ráda pořídím :)

Zkoušeli jste tyto masky?

Mějte se krásně!
Petra

Pokud se Vám článek líbil, budu ráda když se stanete mým pravidelným čtenářem (vpravo v menu) a taky mě můžete sledovat na instagramu, kde jsem denně aktivní. Najdete tam plno recenzí, tipů, ale hlavně se všechno dozvíte jako první :)

10 komentářů:

  1. Tyhle masky vůbec neznám, ale díky za tip! Ráda zkouším nové masky. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  2. Já masky používám málo, tyhle neznám. A vlastně ani nepoužívám nic od Kneippu. Ale recenze zní dost dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě doporučuji zkusit, moc dobrá značka :)

      Vymazat
  3. Zatím s nimi nemám zkušenosti, ale kolikrát jsem nad nimi uvažovala v DM. :) Určitě bych volila tu detoxikační. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já se musím podívat pořádně, protože u nás v DM jsem je neviděla :)

      Vymazat
  4. Od Kneipp som tuším ešte nič neskúšala, ale masky vyzerajú super 🌿

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  5. Kneipp je skvělá značka, miluju hlavně jejich oleje, masky jsme ještě nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS