Spotřebováno: Květen 2024

 Jeden z dalších restů doplněn a tím je květnová spotřeba. Opět slabá, pouhých 8 produktů, ale začínám si zvykat. Celkově je tento rok u mě slabší oproti tomu loňskému. No nevadí, příští rok se do toho zase vrhnu, hlavně dopsat prvně recenze na dávno spotřebované produkty :D Tentokrát tu mám dost plnohodnotných produktů, jednorázový pouze jeden, tak aspoň něco. 


Dekorativku tu tentokrát nenajdete vůbec, ta jde u mě dost bokem a kromě řasenky a produktu na obočí nic vlastně ani nepoužívám. Ale zase tu mám několik produktů, které jsem měla v zásobách poměrně dlouho. Tentokrát dokonce jen jeden produkt z péče o pleť.


1. Micelární voda Avene Cleanance - ačkoliv sama už si micelární vody nepořizuji, musím říct, že tato byla fajn. Pleť je po ní krásně čistá a svěží, má příjemnou parfemaci. (recenze)

2. Šumivé bomby do koupele Primark - sada šumivek do koupele byla fajnovým dárkem. Bomby obsahovaly olej, příjemně voněly, zpříjemnily koupel. (recenze) 



3. Tělové mléko Beauty Garden - tohle byla jedna velká katastrofa. Strašná parfemace, tahalo se sem a tam, hydratace a výživa nula. (recenze)

4. Toaletní voda S.oliver Follow your soul - tohle byla láska na první přičichnutí. Skvělá květinová vůně pro každodenní nošení. (recenze)

5. Parfémovaná voda Yves Rocher Flowers in the city - tuhle limitku jsem si naprosto zamilovala a byla jsem ráda, že jsem sehnala i tuhle vodu. Nicméně po delší době už mi tolik nevoněla. (recenze)

6. Sprchový gel Bubble T kiwi a ananas - příjemná letní vůně, jen na můj vkus dost tekutý. Nicméně svůj úkol splnil dobře. (recenze)

7. Tuhé mýdlo Beauty Garden - celá tahle sada tak nějak divně smrděla. Mýdlo jsem používala na ruce, takže mi to zase tolik nevadilo, ale rozhodně nic, co bych musela mít znovu. (recenze)

8. Maska na vlasy Alfparf Milano pro poškozené vlasy - tuhle značku jsem si velmi zamilovala. Hlavně tu božskou vůni. O tom, že mám po ní naprosto dokonalý vlasy, ani nemluvím. (recenze)

Opět na mě velmi slabá spotřeba, ale co tak sleduji, tak tento rok je obecně u mě slabší :D 

Zaujal Vás některý z produktů?

Mějte se krásně!
Petra

2 komentáře:

  1. Ahoj Péťo, přiznávám, že tentokrát bych si asi nic sama nevybrala. Možná již nedostupnou Yves Rocher limitku ač absolutně nevím jak voní :D tak mě zaujala nejvíc.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS